Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bile flicky na nehtech - co to znamená?

Od: calli odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

udělali se mi bílé flíčky na nehtech,už to mám celkem dlouho a hodně skoro na všech,co myslíte čeho je to nedostatek?mám dojem že zinku,ale obden beru vápník-hořčík-zinek a bez efektu. Myslíte že toho zinku je tam málo?A nemůže to být i krémem na ruce?vposlední době jsem změnila značku.Místo Avonu kupuji Atrix,zdá se mi lepší a výživnější,ale nemůže to být taky tím?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

1x

Mívám je celý život a babička mi říkala, že podle toho na kterém jsou prstu je to : palec=víra, ukazovák=naděje, prostředník= láska, prsteník =štěstí, malíček=neštěstí. To asi proto, že na malíčku se většinou neobjevují. Tak to neřešte a radujte se, že Vás třeba čeká jen samé štěstí nebo láska. :) Patronka

petass*

Tak tahle odpověď bude nejspíš pro hodně lidí nakažlivá. Jak jsem to četl, tak už jsem zkoumal bílé puntíky na nehtech *smich*

des*

Kupte zinek forte a 3xdenně.Vyzkoušeno.

gp*
hodnocení

0x

Občas se mi taky dělají. Je to z nedostatku vitamínu B, nebo vápníku nebo zinku. Vznikají někdy i ze stresu. Krémem by to být mohlo, pokud neobsahuje to co ten předtím.

hodnocení

0x

Zkuste biotin plus z lékárny. Je to levné a při dlouhodobém užívání to zabírá na vlasy, nehty a pleť.

hodnocení

0x

nejjednodušší je každý den sníst jogurt, je to ověřené :)

hodnocení

0x

Vitaminy A,D,kremik,vapnik zelezo,to jsou dulezite prvky pro zdrave nehty.Mimo jine,pozor pri manikure,nebo pri praci,muze se jednat o tzv.poraneni,nehtu,pak tam vznikne vzduchova bublina,bily flicek.

hop®
hodnocení

0x

Jak už bylo řečeno, nedostatek vitamínů a stopových prvků. Nikdy jsem nepřemýšlel proč jsem je občas míval a občas ne, pokaždé na jiných prstech... Pak jsem jako dealer Herbalife sežral jednu dávku a zmizely najednou všechny. Dnes dodržuji pravidelný pivní pitný režim a na nehtek po bílých skvrnách ani stopy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]