Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám řidší vlasy.. Používáte nějaké tonikum, či vodičky na zhuštění vlasů, aby rostly nové vlásky? Vitamíny, minerály? Předem všem , co odpoví , děkuji
Mě se vlasy dost zahustily po tom co jsem začala používat barvu na vlasy z heny. Je to absolutně přírodní. Vlasy po tom rostou jak pohnojené
Nesmíte to chtít ale hned. Jak říkám, je to přírodní, takže to chce pravidelné používání a tak půl roku. Pokud máte obarvené vlasy něčím jiným, může to být trochu problém a chytne vám třeba jiný odstín. Hlavně pokud se později rozhodnete pro jinou barvu než pro henu, musíte to nechat odrůst. Mě se to nepodařilo přebarvit ani peroxidem, ale třeba mám divné vlasy. Jo a doporučuju barvit 2. týden po menstruaci, má to na to dost vliv. A držte se návodu při přípravě, to na to má taky dost velký vliv. Můžete nechat působit celou noc (pokud to vyržíte - lépe se tak zregenerují.
Vendulko, nedávno jste se tu ptala na Vaše poničené vlasy. Ještě si pamatuji, jak Vám ženské radily, že máte nechat vlasy odpočinout od všech těch přípravků.
Dobrý den, než začnete hledat různé prostředky pro zhuštění vlasů, rozhlédněte se po své rodině. Pokud se tam někde objevuje pleška u mužů, nebo řidší vlásky u žen, je to záležitost geneticky daná a moc se s tím nedá dělat. Nicméně žít se s tím dá docela dobře. Začněte tím, že si pořídíte vlastní fotku, nejlépe en face (ánfas). Pak si stáhněte edownload.cz/... a začněte čarovat. Já jsem si stáhla verzi free, takže to nemůžu tisknout ani ukládat, ale vypomohla jsem si printscreenem, takže to uložené stejně mám a vytisknout to můžu taky. Já se svou hlavou, která má sice dost vlasů, ale musela by být podstatně menší žádnou vědu nedělám, nikdo si toho ani nevšímá. Pro svůj lepší pocit dělám asi toto : stříhání - já se už léta stříhám sama u třídílného zrcadla, pokud si netroufáte, jděte ke kadeřnici s obrázkem z hairstudia. Někde tuto službu sice nabízejí, ale doma máte víc času a můžete to konzultovat s bližními; mytí - moje vlasy jsou spíš suché, používám proto šampon na suché vlasy a myji si je jedenkrát týdně ( v nouzi i častěji) ; barva - překvapivě mám málo šedin, používám jen přeliv Palette Solor Shampoo v mé původní barvě, ale častěji než je doporučeno. Vlasy nejen barevně oživí, ale i zpevní; sušení - fénem na nejnižší stupeň, při tom množství vlasů je to za chvilku. Vlasy při sušení nadzvedávám kulatým kartáčem; lakování - lak na suché vlasy, jen když potřebuji aby mi účes vydržel déle. To je skoro všechno, občas přelití výluhem z kopřiv není na škodu. Ráno si vlasy mírně navhlčím, při nanášení krému na obličej mírně sáhnu i na vlasy a fénem upravím do účesu. Hlavně nikdy ne trvalou ondulaci a pokud možno neničit barvením a odbarvováním. Ani dlouhé vlasy nejsou nejlepší řešení - víc vynikne, že jich není moc. Ostatní příspěvky jsem nečetla, možná někdo už podobné zkušenosti popsal. Patronka
doplněno 10.03.11 11:15:Zapomněla jsem ještě doplnit tužidlo. Momentálně používám pěnové Nivea - Styling Mousse č. 4. Vyhovuje, tak u něj zůstanu. Patronka
Až začnou růst kopřivy, zkuste oplachovat po umytí vlasy kopřivovým odvarem. Je dobré je použít i vnitřně, třeba špenát z nich, nebo s vajíčky usmažit, nebo přidávat nasekané do polévky. Je to léty osvědčený tip našich babiček, a dodá do těla spoustu vitamínů a minerálů. Lze použít i sušené, ale čerstvé jsou lepší. Už se také těším, ale u nás stále mrzne a nic zatím ze země neleze...
Když ale máte řidší vlasy od přírody, jak chcete pomocí různých preparátů docílit, aby vám zhoustly? To přeci záleží na množství vlasových kořínků v kůži na hlavě. Někdy je dobré udělat radikální řez, vlasy zkrátit docela hodně, nebarvit, moc nefénovat horkem apod. Čím více budete na ty vlasy piplat preparátů, tím to možná bude horší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.