Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s výběrem kočárku

Od: novottom* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

rád bych poprosil někoho kdo již má zkušenosti s výběrem kočárku pro miminko. S manželkou již nějakou dobu vybíráme kočárek, ale nějak se pro žádný nemůžeme rozhodnout. Miminko se má narodit asi za 2 měsíce, takže už by asi bylo načase nějaký vybrat. Rádi bychom vybrali z nějakých modelů pro rok 2011. Peníze nejsou nejsou dvakrát rozhodující, důležité je aby kočátek něco vydržel a byl pro mimčo bezpečný.

Všem předem moc díky za pomoc a nápady. Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Přemýšlejte i o tom kdy vaše dítě bude v kočárku ve fusaku aby do toho kočárku vlezlo.

hodnocení

0x

Zdravím, vnučka má JEDO Bartatina. Chtěli velkou korbičku, houpací - je na řemínkách, větší nákupní košík, neměli s ním žádný problém. Čtyřkombinace, cenově střed.

hanulle77
hodnocení

0x

Dobrý večer, mám mimčo 10 měsíců a taky jsem se nemohla rozhodnout. Nakonec jsem si koupila kombinovaný V - CROSS a jsem s ním nadmíru spokojená, malá se mi do něj vešla i s fusakem do 9 měsíců. Korba je o dost větší než jiné značkové kočárky. Dobrý je taky FIRKON. Mějte se hezky, užívejte mimi a dobře vyberte. Hanka

Nemám konkrétní zkušenisto s Firkonem, ale jeden polák doma máme. Korbiča je dobrá, jen ta váha je vyšší. Důladně si prohlédněte sporták. U našeho je upínaní mezi nožičkama nesmyslně daleko tak, že se nám prcek vždy svezl dolu a chudák byl celý nakřivo.

myse*
hodnocení

0x

konkrétní značku vám neporadím. Pouze zkušenosti.

Do hlubokého kočárku se nevyplatí investovat - je to tak na půl, max. třičtvrtě roku.

Pak se vyplatí koupit "sporťák" s polohováním co nejníže a příslušenstvím (fusak, boudička, igelit...), upoutávací pásy - postačují kolem pasu a mezi nožičkami - pokud se nenechají příliš na volno, dítě se z nich nevykroutí. Na ramena mi přijdou zbytečná - dítko pak musí sedět bez pohybu a to se mu moc nelíbí...

Kolečka - záleží na tom, kde žijete - ve městě či na vesnici a kam hodláte s kočárem jezdit. Já jezdila polními cestami, lesem apod. - vyplatí se větší kolečka, třeba i nafukovací...

Zkuste aby se dal kočárek lehce houpat - vyplatí se to při usínání

Dobré je, když se potahy dají vyprat

Dobré je, když se vám kočárek povede složený nacpat do auta...

Snad vám to pomůže při výběru a hodně štěstí!

annyfi*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám za sebou taky výběr-není to lehké, možná by bylo dobrý si napsat, co opravdu požadujete od kočárku - 3kombinace nebo hluboký a pak zainvestovat do sporťáku či golfek ,polohovací rukojeť, otočná kolečka,váha kočárku...je toho spousta a pak už hledat podle parametrů. Zkuste emimino.cz, je tam dobrá diskuze o všech možných typech. Nekupovala bych přes net-sháněla jsem golfky a na netu se mi moc líbily od Chicca a nakonec mi výrobce objasnil, že kočárek není pro český trh a je to černý dovoz, tak na to taky pozor. Jinak přeju úspěšný lov :)

mrnousek*
hodnocení

0x

Hlavně aby nebyl černý! Zaprvé to vypadá jako malá rakev na kolech a za druhé černá přitahuje teplo. Když se to narodí za dva měsíce, tak by se mimi uvařilo. Bílý také ne, protože se stačí o něco otřít a hned to je vidět. Nej je pruhy barevné. Ty jsou zajímavé jak pro dítě, tak pro kolemjdoucí!:)

Pokyny pro novopečenou maminu: babyweb.cz/...

s tou černou barvou bych to tak neviděla, snacha černý měla, dcera zase bledě modrý a za teplých dnů jsem žádný rozdíl neviděla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]