Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych poprosil někoho kdo již má zkušenosti s výběrem kočárku pro miminko. S manželkou již nějakou dobu vybíráme kočárek, ale nějak se pro žádný nemůžeme rozhodnout. Miminko se má narodit asi za 2 měsíce, takže už by asi bylo načase nějaký vybrat. Rádi bychom vybrali z nějakých modelů pro rok 2011. Peníze nejsou nejsou dvakrát rozhodující, důležité je aby kočátek něco vydržel a byl pro mimčo bezpečný.
Všem předem moc díky za pomoc a nápady. Díky
Dobrý večer, mám mimčo 10 měsíců a taky jsem se nemohla rozhodnout. Nakonec jsem si koupila kombinovaný V - CROSS a jsem s ním nadmíru spokojená, malá se mi do něj vešla i s fusakem do 9 měsíců. Korba je o dost větší než jiné značkové kočárky. Dobrý je taky FIRKON. Mějte se hezky, užívejte mimi a dobře vyberte. Hanka
konkrétní značku vám neporadím. Pouze zkušenosti.
Do hlubokého kočárku se nevyplatí investovat - je to tak na půl, max. třičtvrtě roku.
Pak se vyplatí koupit "sporťák" s polohováním co nejníže a příslušenstvím (fusak, boudička, igelit...), upoutávací pásy - postačují kolem pasu a mezi nožičkami - pokud se nenechají příliš na volno, dítě se z nich nevykroutí. Na ramena mi přijdou zbytečná - dítko pak musí sedět bez pohybu a to se mu moc nelíbí...
Kolečka - záleží na tom, kde žijete - ve městě či na vesnici a kam hodláte s kočárem jezdit. Já jezdila polními cestami, lesem apod. - vyplatí se větší kolečka, třeba i nafukovací...
Zkuste aby se dal kočárek lehce houpat - vyplatí se to při usínání
Dobré je, když se potahy dají vyprat
Dobré je, když se vám kočárek povede složený nacpat do auta...
Snad vám to pomůže při výběru a hodně štěstí!
Dobrý den, mám za sebou taky výběr-není to lehké, možná by bylo dobrý si napsat, co opravdu požadujete od kočárku - 3kombinace nebo hluboký a pak zainvestovat do sporťáku či golfek ,polohovací rukojeť, otočná kolečka,váha kočárku...je toho spousta a pak už hledat podle parametrů. Zkuste emimino.cz, je tam dobrá diskuze o všech možných typech. Nekupovala bych přes net-sháněla jsem golfky a na netu se mi moc líbily od Chicca a nakonec mi výrobce objasnil, že kočárek není pro český trh a je to černý dovoz, tak na to taky pozor. Jinak přeju úspěšný lov
Hlavně aby nebyl černý! Zaprvé to vypadá jako malá rakev na kolech a za druhé černá přitahuje teplo. Když se to narodí za dva měsíce, tak by se mimi uvařilo. Bílý také ne, protože se stačí o něco otřít a hned to je vidět. Nej je pruhy barevné. Ty jsou zajímavé jak pro dítě, tak pro kolemjdoucí!
Pokyny pro novopečenou maminu: babyweb.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.