Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prenatální screening-výsledky-jak dlouho?

Od: alli* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám jít na prenatální screening (budu v 11 tt) a nikde jsem na netu nevyčetla, jak dlouho budu trnout hrůzou, než se dozvím, jak testy dopadly. Dík za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tofi*
hodnocení

0x

Zeptala bych se primo na tom pracovisti ono to muze byt ruzne, ale vetsinou to je 14 dni.

Ja jsem byla v Praze v Gennetu a tam jsem cekala 14 dni. Ale treba odber plodovy ci CVS rikaji co 24 hodin coz je uplne skvele - jinde se na to ceka treba tri tydny a to je pak des :)

Preji at vse dopadne dobre - jsou to horne nervy vim o cem pisi :)

pb®
hodnocení

0x

Screening v 1.trimestru se sklada z odberu krve a pak nasledneho ultrazvuku. Krev je nutne odebrat par dni predem, pak se porovnaji vysledky z krve a ultrazvuk a vysledek byste mela vedet ihned po ultrazvuku.

alli*

Ale je tedy možné, aby mi vzala krev a ten den i ultrazvuk? Aspoň mi to takhle říkala sestřička, ať si udělám víc času, než jako na obvyklou návštěvu. Tak tedy nevím...

hodnocení

0x

alli, neděste se tak všeho. Užívejte si to. Skoro každá z nás tohle zažije 1, 2x za život. Nekazte si to. Bude všecko vpořádku a príma a bezva. Nestresujte ani malé, ani sebe!:);)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]