Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jelikož i mě dostihla daň za nevhodné stravování, rozhodl jsem se ke změnám. Kromě jiného, chci koupit nádobí, na kterém je možno připravovat jídlo bez použití tuku. Známí doporučují titanové nádobí od firmy Ametist. Máte s tím někdo zkušenosti? Zdá se mi to dost předražené. Pánev stojí ccca 7000 kč. Děkuji
Koupili jsme titan na předváděčce,sada 14ks,stála 22000.NELITUJEME.Pokud chceš litovat,kup si levné.
Jsou z předváděčky. Jinak by cena byla menší o plat všech zúčastněných, občerstvení pro přítomné apod. Takže za 10 tisíc?
Ano jsou z hliník, ten titan se z některých loupe.
Někdy píšu jako ,,nemka".
Mám titanovou pánev ETA asi za 1700 Kč a jsem s ní nadmíru spokojená. Je to nejvytíženější kus v mojí kuchyni. Smažím na ní, dusím, zapékám, dokonce i buchty jsem v ni upekla. Stačí minimum tuku, obvykle dávám 1 polévkovou lžíci oleje (na smažení řízků to samozřejmě nejde), takže doporučuji. A myslím si, že do kuchyně stačí jedna, opravdu nevím, co bych dělala s celou sadou (jsme 3členná rodina).
Myslím, že je to tahle eta.cz/...
Franc Josef, tak si jej kupte a můžete s Danielou vařit. Společným PC to začíná, někdy to končí i společnou kuchyní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.