Nejste přihlášen/a.
Mám často mastné vlasy, když si je jeden den umyju tak další den se mi už mastí, zkoušela jsem i suchý šampon ale to také nepomáha. Máte s tím někdo zkušenost?
Moje osobní zkušenost je taková, že jsem si myla vlasy každý den. Teď si je mylju jednou za dva dny, ale proto že mám divný pocit, možná je to trochu o psychice, možná je nemáte tak mastné jak si myslíte. Každopádně mi někdo poradil, že když se nebudou mít tak často, nebudou se tolik mastit. A to se mi ověřilo ze všech střídání šamponů a bylinkových šamponů a já nevím jakých šamponů a oplachování studenou vodou, nejvíce. Opravdu mi přišlo, že to chce odvykat na ten šampon. Tak buďto se rozhodnout a třeba týden to vydržet a pak začít umývat třeba jednou za tři i více dní a nebo to postupně prodlužovat ( tu dobu mytí). Mě to takhle pomohlo.
Ja to mam stejne, vlasy umyvam kazdy druhy den a tak jsem si na to zvykla... tchyne kadernice radi kvalitni sestrih, ktery vlasy nezatezuje tak jako treba stejna delka a dlouhe vlasy. Jsou lide, kteri si umyvaji vlasy kazdy den, protoze musi... ale souhlas s predchozi odpovedi, rozhodne nepouzivejte sampony na mastne vlasy, ktere situaci jeste zhorsuji. A jeste otazka:pouzivate gely, tuzidla, vosky a laky?
Zeptam se - jake ma preslicka na Vas ucinky celkove? Hodne me to zaujalo, a kdyby mi odpadlo neustale myti a k tomu jeste nejaky maly bonus, tak do toho jdu
Praslička obsahuje veľké množstvo kremiku. Po častejšom pití zostanú vlasy pevné a nemasné. Mám dve dcéry ktoré majú dlhé vlasy . A pijú takýto čaj. Skúste.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.