Nejste přihlášen/a.
Takže...jak mám přitelovi říct, že jsem ve 20-ti panna a ani neberu antikovcepci (ani ze zdravotních důvodů nemohu)?
Srandisti. To se mi líbí!
A k dotazu, prostě se o tom pobavte, až bude vhodná chvilka (budete sami). Určitě mu to neříkejte těsně "před". Nevadí, že neberete HA - musíte se poohlídnout po jiné kombinaci. Kondom + spermicidní lubrigel bude asi nejvhodnější spolehlivá ochrana.
Tak ať se vám to líbí. To moje poprvé stálo za prd. A podruhé taky. Vlastně s tím prvním to bylo celé naprd...
Ale vážně: příteli naznačit, že je první kluk, kterého máš ráda a s kterým chceš mít něco víc, než jen polibky. Měl by to pochopit, a díky této formulaci si Tě vážit. Teda jestli Tě má rád a záleží mu na Tobě. Co se týká antikoncepce, tak po konzultaci s doktorkou určitě najdeš něco, co Tě ochrání spolehlivěji než kondom...
Myslím si, že mezi milujícími se lidmi by měla být důvěra. Nejen láska. A právě proto byste měla svému příteli bez studu takovou věc říct. V životě budete mít tolik věcí k řešení, že tato bude jedna z nejhezčích. A jestli mladý za něco stojí, příjme vaši spověď s láskou a pochopením. A jestli ne, tak je třeba všecko znovu promyslet a rozmyslet se, jestli stojí za to.
Jsem to ale trubka, přece zpověď!
Příteli to řekněte úplně jakoby nic - bude rád Já se to svému bála říct - bylo mi to trapné (17) a říkala jsem si ,že to bude jediné co mu nikdy neřeknu, no řekla jsem asi po roce. Říkal,že ho mrzí,že to nevěděl,že by se choval jinak ale co.. Teď to ví a je moc moc rád.
Jsou i jiné metody než HA.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.