Nejste přihlášen/a.
Ahoj, scháním nějakou pěknou rtěnku, odstín starorůžová nebo jemně růžová, spíš mastná a hlavně bez lesku. Nějaká hezky matná, protože třpytivý mi neslušej. Nevíte o nějaký z dm drogerie? Dnes jsem prolejzala Schleckera a tam nic moc, navíc když nanesu vzorek na ruku, nemůžu pak poznat, jak bude vypadat na rtech a tak nikdy nevyberu dobře. Takže jestli někdo máte rtěnku podle mého gusta, tak mi prosím napiště od koho a odstín. Budu moc vděčná, děkuju )
něco jako je na tomto obrázku makeupbeat.com/...
nezbývá, než se zasmát. Když si nanesete vzorek na ruku, tak na rtech stejně nevypadá dobře .. a po nás chcete, abychom poradili? My vás nevidíme, nevíme, jaký vybíráte odstín ...ale budiž. Mám rtěnku Loreal, ods. 341 a určitě bude slušet i vám.
To jste potřebovala? :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.