Jak urychlit změknutí fazolí becoků

Od: Datum: 03.02.13 16:30 odpovědí: 2 změna: 03.02.13 17:47
avatar

Dnes večer bych chtěla na zítřek uvařit polévku z becoků,přece je jen lepší uležená,ale ráno jsem si je nestihla namočit.Co přidat do varu,aby byly dříve měkké a nevařily se 3 hodiny? Slyšela jsem jedlou sodu na špičku nože,ale mám obavy,že to změní chuť celé polévky.Děkuji předem za odpovědi.

doplněno 05.02.13 09:39:

Soda,nesoda,vařila jsem na mírném ohni ty ,,potvory,,4 hod.! ) Ale polévka byla skvělá!


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 03.02.13 17:36

Chu|ť to nezmění a opravdu jedlá soda pomůže urychlit měknutí /dej lžičku jedlé sody/ na špičku nože je málo

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ruze®
Datum: 03.02.13 17:47
avatar

Tak jo,zkusím to,díky za radu!

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.