Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak urychlit změknutí fazolí becoků

Od: ruze® odpovědí: 2 změna:
avatar ruze

Dnes večer bych chtěla na zítřek uvařit polévku z becoků,přece je jen lepší uležená,ale ráno jsem si je nestihla namočit.Co přidat do varu,aby byly dříve měkké a nevařily se 3 hodiny? Slyšela jsem jedlou sodu na špičku nože,ale mám obavy,že to změní chuť celé polévky.Děkuji předem za odpovědi.

doplněno 05.02.13 09:39:

Soda,nesoda,vařila jsem na mírném ohni ty ,,potvory,,4 hod.! :)) Ale polévka byla skvělá!

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hahanaj*
hodnocení

0x

Chu|ť to nezmění a opravdu jedlá soda pomůže urychlit měknutí /dej lžičku jedlé sody/ na špičku nože je málo

hodnocení

Tak jo,zkusím to,díky za radu!

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]