Nejste přihlášen/a.
Dnes večer bych chtěla na zítřek uvařit polévku z becoků,přece je jen lepší uležená,ale ráno jsem si je nestihla namočit.Co přidat do varu,aby byly dříve měkké a nevařily se 3 hodiny? Slyšela jsem jedlou sodu na špičku nože,ale mám obavy,že to změní chuť celé polévky.Děkuji předem za odpovědi.
doplněno 05.02.13 09:39: Soda,nesoda,vařila jsem na mírném ohni ty ,,potvory,,4 hod.! ) Ale polévka byla skvělá!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.