Nejste přihlášen/a.
Ahojte,je mi dvacet a mám příšernou plet,mastnou,kromě černých teček a malých bílých beďarů se mi dělají i velké hnisavé rarudlé po kterých zůstávají jizvy,už jsem vyzkoušela snad všechno,byla jsem u kožní...nemáte někdo zkušenost s něčím co opravdu funguje?Jsem zoufaláDěkuju
Mám taky pozitivní zkušenosti se Zinerytem, divím se, že Vám jej kožní lékařka nenapsala. Myslím, že to může předepsat i obvoďák, i když možná jen na doporučení kožního. Teď v zimě je na Zineryt dobrá doba, protože se nesmí moc na sluníčko a opakovat 2x - 3x do roka.
Na jizvičky po akné pomáhá tzv. chemický peeling, je to narušení vrchní vrstvy kůže pomocí kyseliny mravenčí. Kůže se Vám ošupinkuje a odpadává, zahladí se ty jizvičky. Dělala mi to kožní lékařka asi za 500 Kč a byla jsem na tom tuším 3x.
Ale rozhodně nejúčinnější je na akné hormonální antikoncepce. Také užívám Minervu, jako rádkyně přede mnou, a beďary ustoupily Maximálně se udělá třeba 1 za celý měsíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.