Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akné,jak na něj?

Od: karamelka* odpovědí: 9 změna:

Ahojte,je mi dvacet a mám příšernou plet,mastnou,kromě černých teček a malých bílých beďarů se mi dělají i velké hnisavé rarudlé po kterých zůstávají jizvy,už jsem vyzkoušela snad všechno,byla jsem u kožní...nemáte někdo zkušenost s něčím co opravdu funguje?Jsem zoufalá:(Děkuju

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

A copak poradila kožní lékařka? Někdy je třeba akné přeléčit i antibiotiky, je-li ho moc.

doplněno 24.02.11 13:38:

Zkuste si něco přečíst o výrobku Miraclean - český výrobek fy Ekochem, je to zinková emulze. Měla by léčit mírnou formu akné. Taky mají v nabídce přípravky vyloženě na akné.

lennushqa*
hodnocení

0x

Ahoj,

poslední dobou jsem začala používat Zynerit. Je na předpis. Měli by to být něco jako antibiotika v tekuté formě a pomohlo mi to :)

držím pěsti

karamelka*
hodnocení

Děkuju:) Zkusím to;)

pegin*
hodnocení

0x

kdysi jsem pouívala kosmetiku Canaderm z konopí.Krém na plet. Zdál se mi že jako jediný zmála pomáhal.Jinak na čistění neutrogenu gel.je akorát vyvážený.zkuste,jinak velice lepší plet antikoncepce Minerva!jsem spokojená.

elblovadenisa*
hodnocení

0x

Někde jsem četla že pomáhá rozdrcený acelpirín s trošičkou vody a nanést na postižená místa používají to takto především modelky *jasne*

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Mám taky pozitivní zkušenosti se Zinerytem, divím se, že Vám jej kožní lékařka nenapsala. Myslím, že to může předepsat i obvoďák, i když možná jen na doporučení kožního. Teď v zimě je na Zineryt dobrá doba, protože se nesmí moc na sluníčko a opakovat 2x - 3x do roka.

Na jizvičky po akné pomáhá tzv. chemický peeling, je to narušení vrchní vrstvy kůže pomocí kyseliny mravenčí. Kůže se Vám ošupinkuje a odpadává, zahladí se ty jizvičky. Dělala mi to kožní lékařka asi za 500 Kč a byla jsem na tom tuším 3x.

Ale rozhodně nejúčinnější je na akné hormonální antikoncepce. Také užívám Minervu, jako rádkyně přede mnou, a beďary ustoupily :) Maximálně se udělá třeba 1 za celý měsíc.

myse*

|Ještě doporučuji zobat Pangamin - jsou to sušené pivovarské kvasnice - spousta vitamínů B...

Docela to pomáhá...

lenula
hodnocení

0x

Zdravím, taky jsem vyzkoušela chemický peeling a můžu doporučit. Narazila jsem na skvělou nabídku chemického peelingu se slevou 45%. Kdo chce tuhle metodu zkusit, najdete ji nyní na www.slevopoly.cz

Akné,jak na něj?

asminkam*
hodnocení

0x

Mě pomohla čistící pleťová voda od Alverde. Myslím že je to s hrozny a je to na mastnou pleť a já to používám každý večer a pleť mám bez chybičky (až na pár černejch teček)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]