Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ioffer.com - je na nakupy vhodna?

Od: kozena* odpovědí: 3 změna:

http://www.ioffer.com/i/170180257
m
ate nekdo zkusenosti s touto strankou? nakupujete na cizych strankach? nemam s tim zkusenost..myslite, ze zde prodavaj fake? nebo originaly?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrnikdo
hodnocení

0x

Luis Vuitton za 25 dolaru je zarucene pravy, sam jich mam doma okolo 20ti ks.

kozena*
hodnocení

a prepocitanim na nase vyjde na kolik kc?nemam zkusenost s nakupovanim pres internet ze zahranici..jak to probiha?

kozena*
hodnocení

ioffer.com/... prosim poradte mi jak mam koupit tuto kableku na techto strankach..? jak jim mam poslat penizky a tak vsechno? ceny na teto strance jsou v prepoctu na nase daleko nizsi, nez kdyby jsem tuto kabelku mela kupovat nekde v praze..

ja jsem tuto kabelku prepocitava na nase a vysli mi kolem 1500,- je to mozne? je to original? kdyz u nas stoji tolik penez?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]