Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem na začátku 9.tt a občas mě pobolívá hlava. Před těhotenstvím jsem si vzala ibalgin a nic jsem neřešila. Ale teď se bojím vzít jakýkoliv prášek. Prosím, zkuste poradit, čím bych se zbavila bolesti. Děkuju...
taky jsem těhotná (20.tt) no a doktorka mi řekla, že paralen není problém, pokud bolí hlava. a ohledně zimního období. taky nejsou problém kapky do nosu proti rýmě, poněvadž toto je lokální a nemá vliv na celé tělo. k doktorce jít až při horečce. jinak v lékárně vám řeknou, co ano a co už vůbec nee.
V lékárně se poptejte po chladivé masti Sněhurce.
Namažte ji na čelo a spánky. Ale opravdu jen maličičičko. Bude to šok na začátku ala pak to je příjemné. Je totiž taková jakoby pálivá, prostě mentol... Je tam i kostival a nějaké další bylinky. Mě je 11 a trpím migrénami a to nemůžu do sebe prát furt prášky. Tohle ale pomáhá!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.