Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotná vs prášky na bolest?

Od: alli* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

jsem na začátku 9.tt a občas mě pobolívá hlava. Před těhotenstvím jsem si vzala ibalgin a nic jsem neřešila. Ale teď se bojím vzít jakýkoliv prášek. Prosím, zkuste poradit, čím bych se zbavila bolesti. Děkuju...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Hodně nesladkých, neperlivých tekutin, hodně spánku na kvalitním polštáři. Namasírovat krk také pomůže a vše je lepší než chemie.

ewka69*
hodnocení

2x

taky jsem těhotná (20.tt)*ua* no a doktorka mi řekla, že paralen není problém, pokud bolí hlava. a ohledně zimního období. taky nejsou problém kapky do nosu proti rýmě, poněvadž toto je lokální a nemá vliv na celé tělo. k doktorce jít až při horečce. jinak v lékárně vám řeknou, co ano a co už vůbec nee. *houpy*

hella*
hodnocení

0x

poradte.cz/...

a spoustu dalších rad najdete v historii otázek.

dambor
hodnocení

0x

Mokrý hadr na hlavu. Nebo paralen ale ten ne každý den.

mrnousek*
hodnocení

0x

V lékárně se poptejte po chladivé masti Sněhurce.

Namažte ji na čelo a spánky. Ale opravdu jen maličičičko. Bude to šok na začátku ala pak to je příjemné. Je totiž taková jakoby pálivá, prostě mentol... Je tam i kostival a nějaké další bylinky. Mě je 11 a trpím migrénami a to nemůžu do sebe prát furt prášky. Tohle ale pomáhá!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]