Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čůrání ve školce - co když kluk sedí?

Od: michaelka* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,prosím poradte mi zkušené mámi.Jak čůrají chlapečci ve školce.Je ostuda,nebo problém,když na záchůdku sedí jako holčičky?Nebo ho mám učit u toho stát?Díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jsem matka dvou synů a manželka jednoho chlapa. Pokud připočtete mnoho let návštěv kamarádů (kluků), mohu zodpovědně říci, že pokud bude chlapeček čurat "jako chlap" vestoje u mísy, naučte ho i po sobě WC umývat, jinak se čistého a voňavého WC nedočkáte. Moji chlapi pochopili, že vestoje se čurá u pisoáru. Na míse se sedí. Ale pochopili to až v okamžiku, kdy jim došlo, že záchod už NIKDY neumyju. Stálo mě to nějaký čas přemáhání a teď všichni hezky sedají. Doporučuji, pokud máte doma víc chlapů, zařídit jim pisoár.

michaelka*
hodnocení

Aháá,ve školce mají pokud vím jen záchůdky.Takže uklicečka to určitě ocení*smich*.

ps:můj manžel dělá taky nepořádek na wc,tak to jsem ráda ,že to všichni muži(po vašich zkušenostech).

Dostává vynadáno pravidelně*cteni*,ale oni jsou ty chlapy,už na to imuní.To je jako s fuseklema co pohazujou atd...,ale nutit ho aby u toho seděl,tak na to nemám to by mi asi dal přes hubu*ee*.Ale vám gratuluju k úspěšnému výsledku stávky domácí*stop*.

Já,taky občas stávkuju ,ale brzy povolím.Takže zatím bez výsledku*cteni*.

marenka*

Já na to mám na dveřích cedulku, našla jsem jí na šroťáku a hrozně se mi líbila. *smich*

Čůrání ve školce - co když kluk sedí?
michaelka*
hodnocení

Tak ta je super.Prostě německý pořádek.*zed**ua*.Huráá na šroták..pro podobný kousky.

borax*

No to je řešení, u nás na záchodě (kluci 6,9, 35 let) je to jak v hospodě ve čtvrté cenové. Děs ten smrad. Pořád jen umývám...děkuji za nápad, snad to vydržím a jim to začne co nejdřív vadit...

hodnocení

2x

Im, přesně. Všichni kluci stojí, bude stát i ten váš. *haha* Vyprávěla kolegyně ve školce, když se chystala, že malého přivede. Malý se doma ptal, jak čurají chlapi. Že mu řekla, že by se měl zeptat tatínka, ten že to ví. A večer slyšela podivný šramot. Šla se kouknout a tatík seděl na wecku a malý na nočníčku. *haha* Říkala, že se jí chvíli špatně dýchalo. *jasne* Michaelko, dejte mu k záchodu schodeček, jestli budete učit vestoje. Ale raději počkejte do jara, na teplo a na trávu. Venku taky nesedí. Problémem by nemělo být nic. Všecko se naučí. Když všichni, tak všichni.

michaelka*
22.02.11 17:24
hodnocení

*hi**smich*

michaelka*
hodnocení

Pak něco nechte na chlapech!*cteni*

slonbonjohn*
hodnocení

2x

*bum*Zásadně ve STOJE!

1. Když stojím, nemusím přemýšlet, jestli jsem chtěl na malou nebo na velkou.

2. Tento způsob bystří smysly a umožňuje zdokonalování techniky močení.

3. Dává pocit jistoty, že aspoň něco držím pevně v ruce.

No praveze ked stojis, tak by si premyslat mal, inac to nemusi dobre dopadnut.

Zdokonalujes sa stale? Kto u vas cisti wc?

ten pocit istoty, neni to nahodou pocit skromnosti? :)

lm®
hodnocení

0x

Já myslím,že nic hrozného se neděje.Chlapec to odkouká,nebojte.

krkovicka*
hodnocení

0x
Někteří,ti malý,u toho opravdu sedí.Ato i ve školce.Pak tam přijde frajer,zamíří,no a pak nad ním chce dalši vyhrát a míří s ním.Nedávno jsem se o tom bavila s mámou ta tam dělá kuchařku.říkala že když procházela tak dialog mezi čůrajícíma klukama byl opravdu k zasmání.
michaelka*
hodnocení

Díky,to jsem se zasmála*smich*

jelenzavsechny
hodnocení

0x

Nebojte, rozhodně to ostuda neni. Našemu mlaďasovi je jedno, jestli čůrá ve stoje nebo v sedě. Problém je, že to neni na wc, to je ostuda *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]