Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím poradte mi zkušené mámi.Jak čůrají chlapečci ve školce.Je ostuda,nebo problém,když na záchůdku sedí jako holčičky?Nebo ho mám učit u toho stát?Díky
Jsem matka dvou synů a manželka jednoho chlapa. Pokud připočtete mnoho let návštěv kamarádů (kluků), mohu zodpovědně říci, že pokud bude chlapeček čurat "jako chlap" vestoje u mísy, naučte ho i po sobě WC umývat, jinak se čistého a voňavého WC nedočkáte. Moji chlapi pochopili, že vestoje se čurá u pisoáru. Na míse se sedí. Ale pochopili to až v okamžiku, kdy jim došlo, že záchod už NIKDY neumyju. Stálo mě to nějaký čas přemáhání a teď všichni hezky sedají. Doporučuji, pokud máte doma víc chlapů, zařídit jim pisoár.
Aháá,ve školce mají pokud vím jen záchůdky.Takže uklicečka to určitě ocení.
ps:můj manžel dělá taky nepořádek na wc,tak to jsem ráda ,že to všichni muži(po vašich zkušenostech).
Dostává vynadáno pravidelně,ale oni jsou ty chlapy,už na to imuní.To je jako s fuseklema co pohazujou atd...,ale nutit ho aby u toho seděl,tak na to nemám to by mi asi dal přes hubu
.Ale vám gratuluju k úspěšnému výsledku stávky domácí
.
Já,taky občas stávkuju ,ale brzy povolím.Takže zatím bez výsledku.
Im, přesně. Všichni kluci stojí, bude stát i ten váš. Vyprávěla kolegyně ve školce, když se chystala, že malého přivede. Malý se doma ptal, jak čurají chlapi. Že mu řekla, že by se měl zeptat tatínka, ten že to ví. A večer slyšela podivný šramot. Šla se kouknout a tatík seděl na wecku a malý na nočníčku.
Říkala, že se jí chvíli špatně dýchalo.
Michaelko, dejte mu k záchodu schodeček, jestli budete učit vestoje. Ale raději počkejte do jara, na teplo a na trávu. Venku taky nesedí. Problémem by nemělo být nic. Všecko se naučí. Když všichni, tak všichni.
Zásadně ve STOJE!
1. Když stojím, nemusím přemýšlet, jestli jsem chtěl na malou nebo na velkou.
2. Tento způsob bystří smysly a umožňuje zdokonalování techniky močení.
3. Dává pocit jistoty, že aspoň něco držím pevně v ruce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.