Nejste přihlášen/a.
ahoj jsem bruneta a mam blond ofinu potrebovala bych poradit jak ji vic zesvetlat aby byla bila. chyta mi pruh do zluta a pruh trochu do bile ale vzdy jsem mela jen jednu barvu ale chtela bych ji mit vice bilou aby to vice vyniklo dekuji
já osobně bych doma nic neodbarvovala, došla bych k nějaké zkušené kadeřnici a nechala to na ní... určitě to proběhne šetrnějio než odbarvovat doma s barvami z drogerky... každá máme určitý typ vlasů a kadeřnice určí a namýchá co se zrovna přesně hodí na naše vlasy... podle kvality vlasů, struktury, požkození...
Ahoj.Měla jsem podobný problém.Pořid si od kadeřnice šampon proti žloutnutí blond vlasů.Mě odlila kamarádka a vyskoušela jsem to a supeeer.Opravdu žloutnoucí blond se měnilo na bílou každé mytí.Až spotřebuji to co jsem dostala hned si to u své kadeřnice obědnám ...cena je cca 300kč ale neboj je to velká lahvička a opravdu stačí nanést málo.kamarádka to má už od léta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.