Nejste přihlášen/a.
Vybírám kočárek pro půlročníka synka a chci něco lehoučkého, dobře skladného. Uvažuji nad Chicco Multiway nebo Espiro Magic 4. Máte nějaké zkušenosti, co by bylo lepší?
Dobrý den, mám 3-kombinaci a teď jsem koupila golfky chicco liteway. Jsem spokojená. Nejdříve si určete, co od golfek, či sporťáku požadujete - skladnost, složení, polohování zad a nohou, na jaký cesty ho budete používat,...To kočárku typu espiro bych asi nešla, kvůli té konstrukci, pokud jste vyšší(nad 170cm) bude to pro vás nízké a dost ty konstrukce jakoby klesnou, po té, co děti sami nastupují a kočík se používá. Já jsem měla spoustů požadavků, ale nakonec jsem zvolila chicco-je to značka a jako golfky splňují, co potřebuji. Přeju šťastnou ruku při výběru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.