Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kreativní obchod na internetu

Od: dzulieta* odpovědí: 6 změna:

Prosím kdo poradí. Na internetu je kreativní stránka www.fler.cz, kde lidé mohou nakupovat nebo prodávat výrobky od lidí. Je ještě nějaký jiný podobný fler na internetu? Nevíte o něčem?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

3x

Je jich samozřejmě více, dám odkazy na ty, které znám : tisicveci.cz/... , webtrziste.cz/... , kramky.cz/...

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ahoj Leni, já jsem se osobně setkala jen s flerem a s aukrem. Možná nějaký zahraniční server by byl, myslím že v ČR už nic jiného nebude... (mimo třeba Sbazaru...)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Aukro, Ebay nebo jakýkoli inzertní server. Když nenapíšeš konkrétně o co ti jde, tak můžeš těžko čekat konkrétnější odpověď.

hodnocení

0x

Vlastní výrobky se dají prodávat i na mimibazar.cz - tam je to ale taková všehochuť, jak vlastní výtvory, tak i bazarové věci, tak i prodejci s věcmi novými.

hodnocení

0x

Já bych řekl, jak jsem na to koukal, že fler je trochu něco jiného než aukro, i když k prodeji i kreativních věcí lze použít i aukro (nebo třeba e-bay). Z aukčních servrů je tu ještě ikup ( http://ikup.cz/), vatera už tučím na české scéně skončil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]