Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hnědé kruhy kolem očí

Od: helimadoe* odpovědí: 4 změna:

Raáda bych znala odpověď, proč mám víčka i okolí hnědé. V podstatě si ani nemusím nanášet stíny. Nevím, jestli to signalizuje nějakou nemoc, mám takové hnědé zbarvení cca 3 roky. Kdo by mi uměl poradit? Předem děkuji za odpověď. Heli

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

1x

Tmavé kruhy pod očima mohou signalizovat poruchu zdraví a nebo také vůbec nic. Doporučuji navštívit Vašeho obvodního lékaře, ať Vám nabere krevní obraz. Když to dopadne dobře, tak to řešit kosmeticky. Asi jsem Vám moc neporadil ale je to opravdu individuální (kruhy pod očima - tzv. brýlový hematom je třeba projev zlomeniny spodiny lebeční, což zcela jistě nebude Váš případ ;)).

avena*
hodnocení

1x

Hnedé flaky sú skôr poruchou pečene - jater - zvlášť keď je to pri očiach. Dobrá by bola kontrola u lekára. Skúste nejaké čaje na očistu.

pegin*
hodnocení

0x

mohlo by to signalizovat něco s ledvinami,pokud je to opravdu hodně,zajít se zeptat k doktorovi ten popřípadě vyšetří.Pokud jen málo,taky mám kruhy pod očima od malička,prostě někdy to tak je,nějak bych to neřešila a smířila sekrémy mě osobně žádné nepomohli,možná hydratační...

helimadoe*
hodnocení

0x

Děkuji všem za odpověď, navštívím lékaře. Ty ledviny mě pobolívají, měla jsem v mládí zánět a v nejbližší rodině se tyto problémy vyskytují. Ještě jednou děkuji. Heli

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]