Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
o radu žádám muže ale především ženy. Zamilovala jsem se do souseda z mé ulice. Je starší,je mu kolem 30 a mě je 22. Má psa a já taky,párkrát sme se potkali venku se psi a jen se zdravili,posledně jsme se potkali a šli spolu na procházku se psi,pejskové si pěkně hrály a mi si povídali,tak neutrálně,on něco vykládal i o sobě,ale většinou o psech.Bohužel už pár dní nemáme na sebe "štěstí". Jde o to že sem se asi do něj zakoukala.On bydlel s manželkou,ale ta mu tak 2 až 3 měsíce utekla za jiným. Chtěla bych ho nějak upoutat,sbalit ale nevím jak na něho.Nevím co si o mě myslí,a jestli mě nebere jen jako sousedku.Neměl by pro mě někdo radu?díky
Taky bych na to šla přes toho psa. To je výborné! Pokud mu manželka utekla před chvílí, je možné, že se na vztah ještě necítí, ale když se s ním dáte do řeči při venčení, můžete se na konci optat, kdy půjde příště. To je nenápadné, nenásilné a když vám to poví, určitě bude chtít, abyste šla taky. Při společných vycházkách se lépe poznáte a třeba zjistíte, že vůbec není pro vás. A nebo taky ano. Každopádně hodně štestí! Když nic jiného, váš pes bude mít určitě radost
jo díky za typ,taky to tak dělám přes toho psa to je asi nejlepší metoda.Na to kdy půjde příště jsem se tak nějak posledně zeptala,řekl mi že chodí bud po čtvrté nebo až někdy v 6 podle práce kdy se vrátí,a pak nějak prohodil že se zase potkáme někdy a pejsci si zablbnou.tak nevím,to já jsem právě nechtěla,chtěla sem jít s ním nebo na ně i počkat (já mám čas) ale tohle nenabídnul,tak mi to přišlo hloupé.A taky je jasný že je hloupý 2 hodky sedět u okna a čekat až půjde
nevím ale těším se na něho...
Asi to bude chtít pomalejší tempo. Jistě se brzy potkáte, tak si vycházku pěkně užijte, třeba vám ji brzy nabídne sám. Myslím, že na to jdete dobře, tak nic neupěchejte, žádné "násilí" bych nepoužívala, navíc tak čerstvě po rozchodu. Určitě se to podaří, nebo se vám alespoň časem podaří zjistit, co by si o vás dvou mohl myslet.
jenže jakej útok?nechci na něj tlačit,chci ho zaujmout jako ženská.Dneska sem se ho nedočkala a já už s pesanem musela,tak snad zítra.
ano,to mě taky napadlo,zkusim mu to navrhnout,ale nevim jestli na to přistoupí,přece jen mě moc nezná.ale tak uvidíme,ale je mi po něm fakt smutno a mrzí mě že se tak míjíme.
No co...to že Vy sedíte 2h v kuse u okna...ON neví...
Ani to že již 14 dní nejíte...nespíte...a pijete jen proto, že musíte.
A musel by mít hodně dlouhé vedení, aby mu "něco" nedošlo..., když se "náhodně" potkáte 50x během 50ti dnů..
máte pravdu,mělo by mu to dojít.ale zatím sme spolu šli na tu procházku zatím prvně.dneska si na něho zkusím taky počkat potkali sme se zrovna v pondělí na Valentýna
ó jak příhodné,ale nevím jak mu naznačit třeba v řeči že se mi líbí apod.abych se neztrapnila.nevím jak na něj.taky nevím jak poznat jestli já se mu vůbec líbím.
a nenapadlo Vás někdy,že když mu jak říkáte utekla žena,že o žádnou novou přítelkyni nestojí?
že se snaží s tím nějak vyrovnat,sžít,popřípadě že si řeší osobní život?
Pokud byl zklamán evidetně má ted ke vztahům negativní postoj...
A jenom protože Vy ho chcete neznamená, že Vám hned skočí do náruče...
Určitě máte pravdu, ne každý se hned hrne do nového vztahu, třeba je ještě zamilovaný do "sběhlice", ale ona by mu tím třeba otevřela dvířka jiných možnosti?! Někteří chlapi to potřebují. Sice tu nevíme, jestli on o to stojí, ale za zkoušku slečna nic nedá!? Třeba ji odmítne, ale ona bude vědět na čem je.
přesně tak,já ho do ničeho netlačím,klidně s ním budu zatím jenom kamarádka.Jen říkám že na něj myslím a chci ho vidět takže jsem se nejspíš já bláhová zamilovala.ale zase vím,že by mi bylo líto kdybych to nechala být. Imponoval mě už dříve,ale to měl manželku a myslela jsem že jsou štastni,tak já jim to rozbíjet určitě nechtěla.Ale pak sem se dozvěděla od jejich sousedky že se pořád šíleně hádali,takže to idylka asi nebyla.Chci být kamarádka,vidět se sním občas,ukázat mu že on mě se líbí a mám ho ráda.Nebo radíte něco jiného?
Začněte se bavit o tom co ho baví, nějaký koníčky a tak. Pokud řekně, že dělal to či ono, ale teď to už nedělá tak je ještě asi deprimovanej. Až ho to znovu začně bavit tak už bude zralej na novej vztah. Navíc pokud máte podobný nebo stejný záliby tak to je jen dobře a máte další téma (o čoklech a počasí se nadá klábosit věčně). Nám chlapům někdy dochází dost dlouho, než pochopíme, že se o nás ženská zajímá, teda pokud nezvolíte nějakou hodně direktní metodu. Sem tam se ho při těch procházkách letmo dotkněte, začervenejte se u toho a jemu to docvakne, nebo pokud se pokusí být zábavný tak se tomu nemusíte smát na celý kolo, jen mu dejte najevo, že Vás tím baví atd.
Zamilovala jsi se holka, chlapa vůbec neznáš, jenom to, že mu utekla žena a nechala mu i psa. Když pominu, že je to možná teplej, sorry gay, tak něco s ním bude, když mu utekla žena. Říkáš, že bydlíš blízko něho, to tam znáš určitě ty, nebo tvoje rodina nějaké sousedy, stačí se diskrétně pooptat, aby jsi nebyla zklamaná. Do ničeho se nehrn, a radči se rychle rozmiluj a hledej pro sebe partnera svobodného, minulostí nezatíženého. Na takovéhle existence máš zatím dost času, aby jsi si za čas neříkala já vůl. Jo každý s tím jednou prošel. Ale jestli nechceš být žádný zkušenosti ušetřená, tak kup nějaké mlsky pro psy, ne pro všechny, jen pro jeho a až se zase sejdete, tak vylov nějakou mlsotu pro jeho psa a uvidíš, že jeho srdce zaplesá a hned bude o čem povídat. Já ale radím, radči ho nech ho bejt.
ale já ho znám,bydlí tady 2 nebo 3 roky už,tu jeho bejvalou znám osobně,je to úplně jinej typ,chodí po hospodách,ráda se napije,dne toho co se povídá v ulici,on s tím nebyl spokojenej,chtěl už prý rodinu a ona nechtěla,tak pořídila psa a toho mu stejně nechala ted na krku,a zamilovala se do jinýho,občas sme se bavili na procházce když sme se potkali jako s tou jeho ex a je to opravdu takovej typ.To já jsem jiná,možná proto soudím že si špatně vybral,ale to je jiná kapitola,ted mi jde o to abych mu naznačila že ho mám ráda a zaujal mě a on se rozhodl! Nevím proč bych měla na něho zapomínat,dyť si ho hned proboha neberu.To to nemůžu aspon zkusit?!Risk je zisk se získá a každá zkušenost dobrá.
Pokud mu nedávno utekla žena, patrně s tím ještě není vyrovnaný, asi to chce čas... Zjisti čím se živí a co umí, potom jej požádej o radu, nebo o pomoc, lze-li předpokládat, že vyřešení problému zvládne. Ideální je, když se doma něco pokazí...
tak se po dlouhé době hlásím,moc štěstí sme opravdu na sebe neměli,ale poslední týden to jede,potkáváme se často,ale bohužel až na konci procházky se psy,tak si chvíli pohrají před našim domem a on už musí jít protože spěchá.Mě to samozřejmě mrzí,ráda bych šla s ním klidně i na druhou procházku pořád si vykáme,nic se nezměnilo,koukáme jak si psy hrají.Popřeju mu at se má hezky a on na to že se musíme někdy sejít jak bude čas a půjdem s nima na delší procházku.Ale třeba o tel. číslo mě nepožádá abychom se domluvili.Co si mám o tom jeho chování myslet?už jsem z toho trochu unavená a nevím co si mám o tomto jeho chování myslet.začínám si myslet že asi jen si budou hrát naši psy a mi na sebe zdvořile koukat a sledovat psy.Já chlapům prostě nerozumím.přijde mi trpané mu nabízet sovoje číslo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.