Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké šaty na ples

Od: jolli11* odpovědí: 4 změna:

Prosím o pomoc. Nebola som na plese cca 6 rokov. Prosím poradiť. V sobotu som pozvaná na dedinský POZIARNICKY PLES Chcela by som sa opýtať, či musím mať dlhé šaty. Mám nohavicový kostým s bolérkom, a potom nad kolená čierno-biele šaty s ves tičku pod prsia. Neviem ako to teraz chodí. Mám 45r. . Nohav.kostým je staroružovy. Ako to chodí v terajšej dobe? Dakujem za pomoc. Jolka z KE.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Je-li to vesnický ples, tak bych počítala s tím, že to nebude až taková honóra. Nechci však nijak ubírat na kvalitě takových plesů, jsou to určitě bezva zábavy, zvláště hasiči mívají takové plesy fajn. Proto si myslím, že to, co máte momentálně doma - i ty šaty i ten kostým - by mohly být vhodným oblečením. V čem se vám bude lépe tančit? Asi v těch šatech, že. Vůbec bych to tedy nehrotila, podobně oblečených žen tam bude více. Ano, určitě se najdou i takové, co vyrazí v šatech dlouhých, ale předpokládám, že budou v menšině. Sama bych si na takový ples oblékla šaty s délkou sukně na kolena.

lidka*
hodnocení

1x

Jolko, vezměte si to, v čem se bude cítit líp. :) A ještě bych se poptala toho, kdo vás pozval na ples, v čem tam obvykle dámy plesají. A pokud by skutečně převládaly dlouhé šaty, nebyl by problém si nějaké vypůjčit. Jsem ale přesvědčená, že to tak není a klidně to zvládnete v kostýmku a nebo v šatech. Hlavně nezapomeňte doma dobrou náladu! :D

doplněno 16.02.11 09:19:

Zde jsem našla nějaké fotogalerie z hasičských plesů:

velenov.cz/...

zeleneckalhota.cz/...

a zjistíte, že oblečení dam je skutečně různorodé. Takže hlavní bude milá společnost a dobrá nálada! *vtip*

lidus*
hodnocení

1x

Na vesnickém plese hasičů byli dobrovolní hasiči v uniformách, další muži v obleku a také mladí v riflích, ženy různě ale dlouhou róbu neměla žádná, já měla černé kalhoty a černobílou tuniku (u mě to bylo jedno, netancuju). Běžte v tom v čem se nejlépe cítíte a hlavně v pohodlných botách.

petik*
hodnocení

0x

Jolko, ikdyž jsi nebyla na plese 6 dlouhých let, není nic horšího než tančící žena v kalhotech. Ples je určitá společenská příležitost se ukázat hezky se obléknout a být "princeznou". S pozvánkou na ples v opeře by si jistě neváhala co na sebe a už by jsi nakupovala o stošest, že? Tak proč si odpírat při plese hasičů? Na hezky oblečenou ženu se každý rád podívá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]