Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kruhy před očima

Od: alenkaa* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

někdy se mi z ničeho nic dělají kruhy (které se pořád točí) před očima, někdy jenom v jednom oku. Na neurologii jsem byla a nic se nenašlo. Ale co si budeme povídat, je to nepříjemné. Má někdo s tímto zkušenosti? Popřípadě ví jak na to?:(

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Co tlak? Nemáte ho nízký?

doplněno 15.02.11 16:58:

Co CT vyšetření? Proběhlo? ORL? Vnitřní ucho, centrum rovnováhy, je v pořádku? Oční pozadí? Je toho hodně.

alenkaa*
hodnocení

Právě že naprosto všechno v pořádku.

hodnocení

0x

Já začala mít rozoostřené vidění a zjistili mi migrénu s aurou. U Vás myslím, že by to mohlo být z nízkého tlaku, nebo málo pijete. Mě se osvědčilo také pravidelné užívání hořčíku. Mám přípravek Magnosolv, je to do vody a vlastně s tím doplňuji i tekutiny. Je to na předpis a mám to napsané od neuroložky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]