Nejste přihlášen/a.
Zdravím, občas vařím a dostal jsem chuť na guláš. Tak sem ho začal vařit ale přehnal jsem to se solí. Dá se to ještě nějak zachránit? díky za rady
A pokud by se stalo,že brambolry nepomůžou dostatečně,tak ho udělej víc.Šťávu,když jí bude moc,nechej stranou třeba na špagety.Dej do ní kečup-já mám svou domácí šťávu z rajčat.
...Binka,chceš bod?Mě brambory pomůžou vždycky,když přesolím.Ale já je pak rozmašíruju na kaši a nechám v tom guláši.
Dík! Jo, rozmašírovat brambory je taky možnost. To už ale potom není ten "echt" gulášek . Uzený je uzený ...
To nepůjde protože na vesnici asi neseženu v tuhle hodinu brambory. A když toho udělám více tak to pomůže ne? Ale zase už to bude moc vodový a nebude to mít tu správnou chuť ne?
Ani u sousedů by nepůjčili dva-tři brambory? Pak opravdu jedině rozředit. Ale už to nebude ono. Pořád je to ale lepší, než mít přesolený guláš, který se nedá jíst.
Tak nakonec sem pro ty brambory zajel. Takže teďka par brambor oloupat a přihodit je tam, povařit a vše?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.