Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 16 let... s mým přítelem jsme měli pohlavní styk asi 3 dny po mé menstruaci, dvakrát se do mě udělal.. a teď mám strach jestli nejsem těhotná .. hlavně nevím jak bych to řekla doma, také jsem četla příznaky na internetu, mám horečku..ale také mě i bolý v krku.. tak nevím jestli je to z toho.. prosím, pomocte mi!
Horečka a bolest v krku je nespíš začínající viróza, tzv. chřipka. Zítra je sobota, v lékárnách mají dopoledne otevřeno a není nic jednoduššího, než si tam skočit pro těhotenský test, stojí do 50,-Kč. Ty levnější obsahují papírek, který ponoříš na chvilku do moči a uvidíš. Dva modré proužky znamenají že jsi těhotná, jeden že ne.
doplněno 11.02.11 21:55: S těhotenským testem si kup i Paralen.
děkuji za radu.. ale pořd nevím jestli budu těhotná jak to říct roodičům
přece jen v 16je to dost brzo
Pokud těhotná budeš, řekni to hlavně hned. Já bych udělala jednoduchou věc, až budeš mít výsledek testu na tom papírku a pokud bude pozitivní, šla bych za mamkou a prostě jí beze slov ten papírek ukázala. Bude vědět, oč jde. Počítej s tím, že možná bude řvát, brečet, lamentovat. Tomu se nevyhneš ani teď, ani když to odložíš o pár měsíců až to budeš muset říct. Mamka se do pár dnů zklidní a vymyslíte spolu co dál. Jestli miniinterupci (Tvé mládí, vyzrálost, škola, soc. poměry) nebo jestli Ti mamka bude pomáhat.
Ahoj. Pokud přičítáš bolest v krku a horeču těhotenským příznakům, tak můžeš být naprosto klidná. Nejspíš na tebe leze chřipka. Jinak opravdu nechápu v čem vidíš souvislost mezi bolestí v krku a těhotenstvím.
Jinak souhlasím s radami výše. Pokud bys měla opravdové těhotenské příznaky, jako je nevolnost, únava, a hlavně absence příští menstruace tak by bylo na místě udělat si těhotenský test. Nejdřív to má ale smysl v den prvního dne očekávaných krámů, dřív ti test beztak nic neukáže.
Jinak pokud máš pravidelný cyklus, tak největší pravděpodobnost otěhotnění je v době ovulace, což je uprostřed cyklu. Vzhledem k tomu, že tobě se ta "nehoda" stala hned po tom, co ti skončily krámy, tak je šance na otěhotnění mizivá.
Držím palečky, ať ti to dobře dopadne, a pak se ozvi, jak seš na tom. A přístě si dávej větší pozor, ať takovýmhle nechtěným situacím předejdeš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.