Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem těhotná v 16ti?

Od: nicolafaulhaber* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, je mi 16 let... s mým přítelem jsme měli pohlavní styk asi 3 dny po mé menstruaci, dvakrát se do mě udělal.. a teď mám strach jestli nejsem těhotná:( .. hlavně nevím jak bych to řekla doma, také jsem četla příznaky na internetu, mám horečku..ale také mě i bolý v krku.. tak nevím jestli je to z toho.. prosím, pomocte mi!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

3x

Horečka a bolest v krku je nespíš začínající viróza, tzv. chřipka. Zítra je sobota, v lékárnách mají dopoledne otevřeno a není nic jednoduššího, než si tam skočit pro těhotenský test, stojí do 50,-Kč. Ty levnější obsahují papírek, který ponoříš na chvilku do moči a uvidíš. Dva modré proužky znamenají že jsi těhotná, jeden že ne.

doplněno 11.02.11 21:55:

S těhotenským testem si kup i Paralen. ;)

nicolafaulhaber*
hodnocení

děkuji za radu:).. ale pořd nevím jestli budu těhotná jak to říct roodičům:( přece jen v 16je to dost brzo:(

marenka*

Pokud těhotná budeš, řekni to hlavně hned. Já bych udělala jednoduchou věc, až budeš mít výsledek testu na tom papírku a pokud bude pozitivní, šla bych za mamkou a prostě jí beze slov ten papírek ukázala. Bude vědět, oč jde. Počítej s tím, že možná bude řvát, brečet, lamentovat. Tomu se nevyhneš ani teď, ani když to odložíš o pár měsíců až to budeš muset říct. Mamka se do pár dnů zklidní a vymyslíte spolu co dál. Jestli miniinterupci (Tvé mládí, vyzrálost, škola, soc. poměry) nebo jestli Ti mamka bude pomáhat.

hodnocení

0x

už to těch pár dní vydrž... 22.ledna jsi psala první dotaz, tak počítej... 3 dny po menstruaci styk, od prvního dotazu 8 dní do konce ledna, dodnes dalších 11, spolu 22 dní, spočítej si, jak máš často, a čekej...

...tyhle starosti jsou daň z potěšení... a dej vědět, už jsi to jednou slíbila...

juki
hodnocení

0x

Ahoj. Pokud přičítáš bolest v krku a horeču těhotenským příznakům, tak můžeš být naprosto klidná. Nejspíš na tebe leze chřipka. Jinak opravdu nechápu v čem vidíš souvislost mezi bolestí v krku a těhotenstvím.

Jinak souhlasím s radami výše. Pokud bys měla opravdové těhotenské příznaky, jako je nevolnost, únava, a hlavně absence příští menstruace tak by bylo na místě udělat si těhotenský test. Nejdřív to má ale smysl v den prvního dne očekávaných krámů, dřív ti test beztak nic neukáže.

Jinak pokud máš pravidelný cyklus, tak největší pravděpodobnost otěhotnění je v době ovulace, což je uprostřed cyklu. Vzhledem k tomu, že tobě se ta "nehoda" stala hned po tom, co ti skončily krámy, tak je šance na otěhotnění mizivá.

Držím palečky, ať ti to dobře dopadne, a pak se ozvi, jak seš na tom. A přístě si dávej větší pozor, ať takovýmhle nechtěným situacím předejdeš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]