Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mastička na zarostení dírky od piercingu

Od: slunecnice* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

moc Vás prosím, poradí mi někdo? Nechala jsem si udělat piercing do pupíku, ale mé tělo ho vylučovalo, tzn. že se pokožka mezi piercingem zmenšovala, takže jsem ho musela sundat, jinak jsem měla pocit že by se mi roztrhl pupík.. Ale už je to půl roku a dírky v pupíku stále jsou... Je to normální? :( Není nějaká mastička co by urychlila hojení ranek?
Předem moc děkuji za odpověď,

Slunečnice

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

No nevím, jestli se Vám to zacelí zcela, ale mazat to můžete mastičkou Dermazulen. ;)

slunecnice*
hodnocení

Děkuji za tip, vyzkouším, snad pomůže.. Je mi jasné, že jizvička tam zůstane, jen ty dírky by se mohly zahojit.. :( Ale moc děkuji za radu! .-)

hodnocení

1x

Dermazulen neuškodí, ale muslím, že v tomto případě ani mos nepomůže. Pro zmenšení jizvy se doporučuje masírovat zádle,. ale na zhojení bych spíš vzal calcium pantothenikum, podporuje epitelizaci.

dafina*

infadolan - 37 kc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]