Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit jak poznám pravost českých granátů. Děkuji Dana
Pokud se chystáte šperk zakoupit, tak abyste měla jistotu, že se jedná o pravý český granát, kupte ho přímo v podnikové prodejně Granátu Turnov granat.eu/.... Dostanete k němu certifikát pravosti. Pokud šperk vlastníte a chcete ho otestovat, klenotníci mají zkoušečku drahých kamenů, vypadá jako tužka, ta se přiloží se ke kameni a na displeji se ukáže, co je to za kámen. Ale i v prodejně Granátu by měli být schopni poznat český granát. Obrátila bych se tam.
citala som o tom dobry clanok, pozri si na stojizazmienku.sk/...
ja som od nich uz nakupovala, maju dobre ceny, stale nejake akcie a bola som spokojna so vsetkym od servisu cez sperk. naozaj nadherne kusky sperkov maju. osobne som kupovala Prsteň s českým granátom a almandínom 503 s almandinom aj ceskym granatom a jeden krasny privesok k tomu
No já nahrdelník právě dostala od babičky že se dědí už několik generací a tak bych právě chtěla zjistit zda je to pravé...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.