Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
čeká mě dost vážná operace / onkol/ a rozhoduji se ke zlepšení jejího průběhu mezi Wobenzymem a Fin Glukimtabs - od firmy Finclub - ten mně doporučuje moje gynekoložka.
Děkuji za vaše zkušenosti.
Zvolila bych Wobenzym, protože u něj byla stanovována účinnost. Kromě Wobenzymu jsou dobré i homeopatika, třeba Arnica montana a Straphysagria, které snižují krvácivost při operaci a urychlují hojení ran.
Po operaci je Wobenzym podle mne ta nejlepší volba. Alespoň usuzuji z z reakcí a komentářů pánů doktorů, kteří mne operovali a následně rozcvičovali. Musel jsem užívat 3x denně 10 tablet asi 10 dní a pak už méně, ale než jsem přišel na to, že se mají užívat najednou a ne po jedné, tak jsem se docela zdráhal.
Každopádně Wobenzym. Řešila jsem trošku jiný problém, nicméně léčba podobná. Velice mi pomohl.
Jansta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.