Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
včera jsem se nechala tetovat a dnes už se mi na tetování asi tvoří stroupek. Je možné, že během hojení může tetování vypadat malinko jinak? Myslím tím.. Když se tam tvoří strup, že to vypadá, že je např. jedna čárka trochu tlustší apod.. Bojím se, že to tetování samovolně změnilo tvar :D
Děkuji
Poradila bych ráda , ale zkušenosti s tetováním nemám. Ale napadlo mě , že byste se mohla zeptat tady -> forum.lide.cz/... ( diskuze tetování na www.lide.cz ) .. Tam určitě poradí
... v žádném případě ne nemůže změnit tvar tetování... Já jsem byla asi před 2 lety taky, nejdříve jsem byla zklamaná, (jak to vypadalo, když se to hojilo), ale následně, parádní výsledek. Mám ho na kotíku. Tatérka mi doporučila tetování mazat krémem s obsahem vitamínu B. Stála mě asi 200,-. Za pár dnů 3-4 po stroupku nikde nic a zůstala mi jen krásná památka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.