Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehty na nohou

Od: kina* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, rád bych se zeptal na jeden problém ohledně nehtu na noze.Mám na levé noze nehet u palce a pod nehtem se mi udělá něco co nevím co to je!Vypadá to jako když se mi pod nehtem shrne kůže a uschne.Když si onu věc,kterou mám pod nehtem nůžkama pomalu vydrolím,není to tak hrozné,ale nehet je poslední dobou čím dál horší.

Pokud byste někdo věděl,co to může být a jak se toho popřípadě zbavit,,rád si přečtu vaši radu.

p.s. na pravé noze na palci mám nehet naprosto v pořádku a i na ostetních prstech mám nehty o.k.

doplněno 07.02.11 22:35:

Nevím jestli to je plíseň,tak mi to nepřipadá.Spíš jako kůže pod nehtem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemusí to být nutně plíseň. Nejlépe navštívit kožního lékaře, odebere vzorek a podle nálezu doporučí léčbu.

veroline*
hodnocení

2x

Návštěva u kožního je nejlepší nápad. Nejspíš se dozvíš co to vážně je a ještě ti předepíše nějakou mst.

des*
hodnocení

1x

Pozor na to!Je to plíseň.Je na to vynikající mast Canespor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nehty na nohou

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]