Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odjela na vikend - cim ji prekvapit

Od: lidoop odpovědí: 10 změna:

Dobry den vsem,

moje slecna (28 let) odjela za rodicema na vikend. Rad bych ji necim pozitivne prekvapil az se v nedeli vecer vrati. Ono je to pomerne tezke protoze:

- jeji maminka je vytecna kucharka a urcite od ni doveze domu slane i sladke dobroty. Tudiz piskotovym dortem velkou slavu neudelam

- Je zvykla na prichod do bytu kde je cisto, vyluxovany, vyprano, vyzehleno, nadobi umyto. Proste to delam bezne.

Damy, co by vam tak udelalo radost?

Predem diky za odpovedi

Lidoop

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mně by udělalo radost kdybych se vrátila domů a měla povlečené nové, romantické povlečení. Pěkně do nějaké barvičky, kterou ještě nemám.. Na to já si potrpím. To bych tedy čučela...

lm®

Krásná květina na okně a nebo ve váze.Překrásně uklizeno,Vy voňavý ,usměvavý...

Případně svíčka hořící na stole,romantická hudba...

a tři slova : Mám tě rád...

Co víc by si mohla přát?

lucinkaf*
hodnocení

1x

až se vrátí, postarej se, aby tě našla s nějakou slečnou uprostřed smetí a bordelu, to ji zaručeně překvapí *palec*Ne, tak asi zaberou takové ty blbinky jako kytka na posteli, vana plná vody, růžových lístků, svíčky kolem a tak. A nebo na zem rozlož dostihy a sázky a je to *frajer*

aroff
hodnocení

0x

Co takhle překvapit diakritikou.*smich*

cyril*
hodnocení

0x

Má-li být výsledkem větší údiv než radost, tak se v době jejího příchodu nechat "překvapit" v choulostivé pozici s nějakým mužem. Ideální by byl nepřizpůsobivý bezdomovec.

doplněno 04.02.11 18:22:

Následovat by mohla i radost, poté co zjistí, že je tomu jinak. I když červík pochybností bude hlodat stále.

pt®
hodnocení

0x

"lidoop", to je hezké, že chcete přítelkyni pozitivně překvapit. prosím, jen ne tím, že jste "pozitivní". Ale teď vážně, co třeba, kytičku na stůl s čistým svátečním ubrusem, hrníčky na kávu, nebo na čaj a v krabičce na stole něco malého, blýskavého. - stařenka

lidoop
hodnocení

Starenko, to jste vy zeny. Clovek podava prst a chcete sezrat celou ruku :) Neco splnitelne by nebylo v zasobe?

pt®

"lidoop" a co je v mém příspěvku nesplnitelného? V krabičce múže být něco blýskavého, samozřejmě podle možností, třeba blýskavý knoflíček. Při tom se můžete i zasmát. Ale pro případ v kapse raději ještě něco doplňujícího, třeba něco do bytu, zvoneček, srdíčko a tak. - stařenka

Může vyleštit padesátikorunu ta se bude taky lesknout :D

lidus*
hodnocení

0x

Koukám, že na nákup zlata moc nejste. Co třeba hezká kytka a sedmička dobrého vína.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]