Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr muže podle znamení

Od: karenka odpovědí: 24 změna:

Dobrý večer, prosila bych o názor na mou situaci...mám už několik let přítele, máme se rádi, hodně společných zájmů, hlavně kolo, lyže, squash, je s ním sranda atd., ale štve mě, že není rodinný typ, nespolehlivý, pořád někam "lítá", prostě Střelec. Já jsem dost typická Račice, majetnická a jeho nepředvídatelné chování mě vytáčí... snaží se mi vycházet vstříc, ale spokojená nejsem. Asi před 3 měsíci jsem se seznámila s usedlým Býkem, povahově mě vyhovuje mnohem lépe, ale není tak štědrý jako Střelec, dost nudný patron a taky mě ustavičně poučuje /a to mě taky štve/. Sex s oběma vyhovující, Býk je "nový", takže lepší, Střelec taky fajn, ale už trochu stereotyp. Scházím se s oběma na střídačku /včetně sexu/a je to dost únavné a organizačně náročné. Rozsekla bych to moc ráda, ale jak? V něčem mi vyhovuje jeden, v něčem zase druhý. Dík za radu

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

4x

"karenka", Vy nemáte problém, zda je to střelec nebo býk. Vy máte asi problém se svým charakterem. Nezlobte se za mou úpřímnost. - stařenka

lidus*
hodnocení

2x

Rak, býk, střelec, váhy nebo blíženec to zcela jistě nemá na vztah vliv.

hodnocení

1x

Pro tento případ bych volal doktora Chocholouška...má bohaté zkušenosti...v potřebném oboru..

borax*
hodnocení

1x

Tak je nechte oba být, bude jim bez vás líp. Chudáci kluci...stařenka má pravdu.

Uděláte dobře když přestanete číst horoskopy a podobné bláboly...leze vám to na mozek.

elbarto*
hodnocení

1x

Poloha planet vůči libovolným konstelacím v době vašeho narození NIJAK neovlivňuje vaši ani žádnou jinou osobnost.

Astrologie je pseudovědecká bouda.

Jistý britský poslanec tvrdí, že každý, kdo se na něco takového spoléhá nebo věří tomu je blázen a neměl by se jim ani dávat řidičák.

Jinými slovy řešte ten konflikt v rámci běžných mezilidských vztahů a na hvězdy se nespoléhejte. Toť má rada

kt8d5*
hodnocení

1x

Co myslíte - když budete souložit s někým, kdo je ve znamení panny, budete lesba? *smich**haha*

marenka*

kt8d5! S pannou se nesouloží! *bum*Co by pak chudák dělala bez znamení? *vtip*

briah*
hodnocení

0x

Milá Karenko, máte to trochu moc zamotané. Vy - Rak - vodní živel, přítel Střelec - oheň, druhý přítel Býk - zemské znamení. Jen tak obecně - Vy jako Rak máte velmi blízko k rodině a toužíte po klidném rodinném krbu, jste rodinný typ. Střelec - ten se ulítá, než někde zakotví, tomu trvá dlouho než najde tu pravou, co když za rohem číhá nějaká lepší? Je to temperament. A Býk - Venušina vládnoucí planeta, smyslný, má rád dobré jídlo, pití, klidné zázemí, drží se více při zemi - má rád blahobyt a domov. Možná, že voda se zemí jde více dohromady, než voda a oheň. Je to na Vás.

karenka
hodnocení

Díky, asi máte pravdu, ale není to tak jednoduché, na mě se lepí samá vzdušná popř. ohnivá znamení. Znám sice i pár Raků, ale ani jeden z nich mě nepřitahuje. Měla jsem i Pannu, ale vadilo mi puntičkářství, kritičnost a žádná jiskra...Má nejlepší kámoška je Blíženec a skvěle si rozumíme, ale nespíme spolu...mám i kamaráda Kozoroha, taky vše dobré, ale fyzicky mě nepřitahuje. Tož babo raď

lenap
hodnocení

0x

Já bych na horoskopy nedala.Uvědomte si,co od partena v životě požadujete,jakou představu společného života máte.Komandovat,nebo poučovat Vás bude panna,ryba,rak...není to o znamení,je to o povaze.říkáte usedlý a nudný býk?:)Tak si počkejte,až se býk vytočí,to je teprve rodeo*smich*a věřte,že vím o čem mluvím;)

karenka
hodnocení

něco na tom bude, ten "můj" Býk už mi taky naznačil, že není tak klidný jak vypadá, prý se dovede pořádně rozzuřit...stejně si myslím, že toho pravého nenajdu, ono vlastně ani není z čeho vybírat...každý je jinak blbý

lenap

Ideálního partnera karenko nenajdete.vybírejte trošku srdcem,trošku rozumem...zbytek je o toleranci a přizbůsobivosti...(samozřejmě oboustranné)

znám 3 lidi-kozorohy.2 jako by si z prciny vypadly,třetí úplně jiný.

taky znám býka...to je takový puntičkář,že film "NOCI Z NEPŘÍTELEM" je červená knihovna :)

je mi teda těch Vašich kluků líto...Představte si,že by takto někdo testoval Vás...

eulalie*
hodnocení

0x

Promiňte, ale dost lituju ty muže, které oba vodíte za nos. Hm, taky by se vám líbilo, kdyby kromě vás ještě zkoušeli nějakou jinou ženu, jestli k nim nebude náhodou lépe pasovat? Nejste k nim úpřimná a myslíte si, že si tak lépe vyberete. Já si spíš myslím, že přeberete.

karenka
hodnocení

proč by nemohli? Pokud nejsme manželé, jsme svobodní a můžem si dělat co chceme. Věřte, že bych situaci ráda vyřešila, ale se Střelcem nejsem úplně spokojená, přesto, že ho mám a ráda a s tím Býkem taky ne. Tak co mám dělat? Nejraději bych je nechala oba, ale zatím nemám adekvátní náhradu. Zůstala bych bez sexu a taky od nich občas něco potřebuju /něco zařídit, odvést, přivést, opravit.../

lidus*

"Muži jsou každý nějak blbý" vaše slova. A co ženy a vy sama? Jste bez chyby? Děvče, slevte nebo zůstanete sama. A řešit vztah podle horoskopu a hvězdných znamení, no nedivím se zas tak moc, moje známá také řekla, že přítel má jiné astrální nastavení a jiné čakry a tak že s nim nebude. A mluvit o muži jako o tom co občas něco opraví a je dobrý jako plemenný hřebec. Zamyslete se sama nad sebou jinak těch chlapů lituju.

karenka
hodnocení

na střelce jsem se chtěla už hodněkrát vykašlat, ta jeho nespolehlivost mě ničila, ale on vždycky vyváděl jako pominutý, jednou souhlasil, že budem jenom kamarádi, ale nevydržel to a ustavičně mě otravoval, jeho štěstí je, že je velmi štědrý a pozorný, utrácí za mě a rád, to Býk ne, bohužel. Jinak bych si vybrala spíš jeho, je lepší v posteli a má doma vířivku. Finančně jsou na tom dobře oba, podnikatelé a úspěšní. Dokonce mají stejný typ auta!...ikdyž mít dva chlapy je náročné na organizaci, něco do sebe to má, když nemůže jeden , zaskočí druhý. Střelcovi jsem už něco naznačovala , jako že někoho mám, ale on mi nevěřil, myslel, že ho jen provokuju, prý jsme si souzeni

lidus*

karenko možná čtu moc mezi řádky ale vám to vlastně vyhovuje-oba prachatí a vy se máte dobře. Opět vaše slova...má vířivku, holka já vás lituju vy prd víte o čem je vztah dvou lidí. Vy jste obyčejná zlatokopka a přeji vám aby na to brzy ti vaši partneři přišli nebo je očešete jak jablůńku na podzim.

saxana008

myslím, že karenka ví moc dobře, o čem je vztah dvou lidi...každé druhé manželství se rozpadá a ona očividně ví, jak skončí ženská s děckama na krku a 2 tis. alimentů měsíčně...

elbarto*
hodnocení

0x

Z toho co jsem stačil vypozorovat víte jaké je kdo znamení (i když je to úplná zbytečnost)...

A říkáte že nemáte "adekvátní náhradu" nebo tak nějak jste to říkala ale vzhledem k tomu že znáte znamení hodně lidí tak mi připadá (odpusťte jestli se mýlím) že vaše... jakási balící hláška je: Jsem blíženec a ty jsi co? (nevím co jste za "znamení" tak jsem dal první co mě napadlo) Tak se bez urážky ani nedivím, že žádnou "náhradu" nemáte.

Nic ve zlém ale já osobně znám jen 2 lidi co věří těmhle pseudovědeckým boudám. A pochybuju že by na ně nebo nějakého jinýho kámoše ta vaše hláška zabrala

karenka
hodnocení

to je hloupost, když jsem se seznámila se střelcem, vůbec jsem nepátrala po jeho znamení! Líbil se mi, byl úspěšný, zábavný...pátrat jestli se k sobě hodíme jsem začala až po tom , když mě jeho vlastnosti lezly na nervy čím dál víc, u býka jsem taky nevěděla nic, líbil se mi a já jemu, takže to tak nějak vyplynulo...

elbarto*

Tak se teda omlouvám to jsem nevěděl... :(

Možná jsem kapku zaspal dobu, ale odkdy "pátrat jestli se k sobě hodíme" ve skutečnosti znamená "zjišťovat jaké je znamení"? Děkuji

karenka
hodnocení

když jsem si postěžovala kamarádce, že mě leze na nervy jeho nespolehlivost, tak mi řekla, co bys čekala, ty kozo, když je to střelec, ti jsou takoví a pak jsem začala malinko sledovat své okolí a fakt to něco má do sebe

des*

Užila sis,neplač,najdi si jiného,moje než mne klofla,tak jich měla pět.Aspoň viděla jak nato.Taky se nespletla,jsem lev,ona štír.Nejhorší kombinace pod sluncem.*stop*

marenka*

Tak nevím, jestli to není trochu i ve Vás, protože jednoho střelce v rodině máme. Naprosto úchvatný Člověk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]