Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potravinové sáčky na pečení

Od: bianca® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, nevíte, kde by se daly zakoupit potravinové sáčky, které se používají při pečení masa, aby se maso nevysušilo a bylo šťavnaté? Včera je použila při vaření v pořadu Prostřeno paní Veronika Jeníková.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já je kupuji v Intersparu, ale prodávají je i další velké markety. Sáčky se uzavírají stahovací sponou, která je v balení. Peču v tom kuře a kačenu. Výhodou tohoto způsobu pečení je, že maso zůstane šťavnaté a odpadá polévání a podlévání. Asi 15 minut před koncem pečení sáček rozstřihnu a maso dopeču do červena. Nezapomeňte sáček před vložením do trouby propíchat.

hodnocení

3x

Včera jsem koupila v Intersparu- cena 49 kč.

Potravinové sáčky na pečení

marenka*
hodnocení

1x

Viděla jsem je v DM drogerii ;)

doplněno 02.02.11 13:13:

V Martině je mají taky. drogeriemartina.cz/...

patronka*
hodnocení

1x

Prodává to každé lepší papírnictví, bývaly dvě velikosti ( větší na krůtu ). Tchýně nám to vozívala ze Švýcar už dávno, lépe upečené maso jsem nejedla. Zpravidla to nejsou sáčku, ale dlouhý tunel, z kterého si odstříhnete pořebný kus + 30 cm navíc. Jsou k tomu papírem obalené drátky a na přiloženém letáku je nákres, jak se zavážou konce. Na letáku jsou i časy a teplota, potřebné k dokonalému propečení. Vkládá se to do předehřáté trouby na pevné podložce. Fakt super.

lidus*
hodnocení

1x

Kořenící přípravek Šťavnaté kuře + sáček cca25-kč-mívá Kaufland a další obchody.

kuchticka
hodnocení

0x

Potravinové sáčky se dají koupit v Papírnictví ale teď jsou momentálně vyprodány je po nich poptávka po pořadu Prostřeno. Snad je seženu příští týden a hned vyzkouším.Může to být velice chutné. Již jsem našla i další recept.

marenka*

Kuchticko, jestli máte u Vás drogerii Martina, dá se to udělat takhle. Objednáte si je na internetu s tím, že si je vyzvednete ve Vašem obchodě Martina. Oni Vám podle objednávky připraví balíček a neplatíte poštovné. Dělám to taky tak, je to výhodné a pohodlné, než se chodit ptát. ;)

hodnocení

všem děkuji za odpovědi i za rady, jak při pečení sáček používat. Bohužel drogerii Martina jsem do teď ani neznala, nikde v blízkosti nemám. Ale zkusím ostatní možnosti (Interspar, Kaufland ...) pěkný den všem přeje Bianca

bibik*
hodnocení

0x

Dnes jsem je koupila v TESKU.

kakadu
hodnocení

0x

V československu bolo vždy problém zohnať niečo tak obyčajné ako sú aj tieto vrecká na pečenie. Musíte sa veľmi snažiť ja ich kupujem v rakúsku 8ks za 80centov. Ešte aj viac kusov ako sa dá u nás kúpiť na internete. Tragédia robiť niečo viac v tomto štáte ako len bývať.

patronka*

Pane / paní kakadu, možná Vám uniklo, že už není Československo a též není trágédie v Česku něco " zohnať ", ani se nemusíme velmi snažit. Problém může být finanční , ale centy tu taky nemáme. Patronka

marenka*

Patronko, třeba je kakadu nějaký bača, který ještě nestáhnul svoje ovečky z hor. *smich*

patronka*
Mařenko, nejspíš to tak bude, ale z hor "rakúských"! Ten se bude divit, až sleze do civilizace.

bazycz
hodnocení

0x

Sáčky lze zakoupit například zde hafyso.cz/...za přijatelnou cenu.

kaamaa

Sáčky a folie se dají za přijatelnou cenu objednat zde: jakzabalit.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]