Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černé vlasy na blond

Od: jahudka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se Vás zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s odbarvováním černých, chemicky obarvených vlasů na blond. Zkoušela jsem to blond barvou doma ale vůbec mi to barvu nestáhlo. Ke kadeřnici chodit na melíry nechci a odrůstání trvá moc dlouho. Tak jsem se chtěla zeptat jestli má někdo zkušenosti s stahovačem chemické barvy ( vlasy-kosmetika.cz/...). Vlasy si barvím už 3 roky na černo (jsem přírodní blondýnka) a nejsem si jistá jestli to barvu stáhne. Není to zrovna levná investice a také si nejsem jistá jestli mi bude stačit jeden stahovač, vlasy mám nad prsa.

Děkuji předem za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaela*
hodnocení

2x

Zdravím,

já osobně bych si každopádně zašla ke kadeřníkovi aspoň se poradit :)

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Odbarvování vlasů má vždycky svoje úskalí. Moje kadeřnice mě od toho odradila, říkala, že tím, jak jsou vlasy postupně dobarvovány, tak je tam několik vrstev barev a po odbarvení ten odstín vlasů nemusí být jednotný. Takže můžete skončit se zelenými vlasy, nebo se můžou objevit různé odstíny do šediva. Já bych si to rozmyslela, případně se poraďte s kadeřnicí. Myslím že za cenu těch vašich dvou odbarvovačů by Vám to někde v kadeřnictví udělali odborně.

hodnocení

2x

Jahůdko, při tak razantním odbarvení (z černé na světlou) bych určitě navštívila kadeřníka. Sice Vás to bude stát o něco víc, než kdybyste odbarvovala doma sama, ale přece jen rady i zkušenosti odborníka bych nepodceňovala. Pokud si doma vlasy zničíte, bude náprava dost složitá a možná i dlouhodobá.

roboot*
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím že zažranou černou prostě dolů ihned nestáhnete, nechat odrůst případně u kadeřnice melírovat. Bohužel.

elblovadenisa*
hodnocení

0x

Dobrý den já jsem také přírodně blod ale od 12 jsem se začala barvit na černo v 16 jsem se tuto barvu rozhodla dát dolů zpět na blond a stahovala jsem si ji sama dělala jsem si odbarvovačem melíry které na té černé udělaji ze staru jen červené pruhy a ty jsem postupně ze světlovala až na blond a vždy přidala navíc něco,Je to pomalé ale ušetříte penízky bohužel černá barva se špatně stahuje :D Lepší je nechat trochu odrůst a dělat ty melíry :) Ale pokud jste na černou zvyklá budete si najednou připadat divně já si teď ve 20 už rok zase vlasy barvím na černo :D :D

dambor
hodnocení

0x

Já bychzašla určitě ke kadeřnici. Já měla taky černé a odbarvovala jsem si sama na blond. Ale před spoustou barvení jsem měla červený odstín. Nenapadlo mě že to může mít nějaký vliv. po odbarvení jsem skončila s barvou sitě oranžovou. Bylo to děsný. Musela jsem si vlasy barvit asi pětkrát posobě abych mohla vůbec na ulici. Od té doby takovýhle razantní skoky nechávám na odborníkovi. Vám doporučuji totéž.

jahudka*
hodnocení

0x

Tak Vám děkuji. Ale i tak jsem si koupila v drogerii zesvětlovače a dvakrát to zesvětlila. *uf* Po prvním odbarvnením jsem měla vlasy flekaté - černohnědé, ale koupila jsem si čokoládový šampón a vlasy tím přebarvila. Šampón se po měsíci vymyl a já odbarvovala podruhé. Byla jsem "zrzavá", ale aby barva byla sjednocená a vypadala normálně, musela jsem se přebarvit zrzavou barvou. ;) Teď jsem zrzavá a myslím, že po třetím odbarvením dosáhnu "blond" barvy. *palec* A pokud by barva nebyla úplně blond stačí už jen obarvit barvou z drogerky. :)) Není to tak těžké. Uznávám, že to vlasům dá hodně zabrat, ale při každotýdenním používání přírodních masek jako je olej s vejcem - či majonéza, dá vlasy po nějakém čase do pořádku. Experimentování se vydařilo. *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]