Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pánský Rozcuch

Od: hooooonza* odpovědí: 5 změna:

Zdravim,

potřeboval bych poradit, jaký přípravek mám používat na tento účes (prosim přesnou značku)

a popřípadě podrobný postup jak byste tento účes udělali. :: :D

vlasy-in.cz/...

děkuji...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

No a nestačilo by se prostě ráno neučesat? *sok*

myse*
hodnocení

0x

použít na suché vlasy stylingový krém - dobrý a levný prodávají v DM drogerii od firmy Balea - modrobílá krabička

nanést na ruce trošku krému (asi jako zubní pasty), rozmatlat na rukách a upravit vlasy...

jerrysek*
hodnocení

0x

dobrý je taky vosk. rozehřeješ fénem a jde to samo ;) já mám teď doma od LOréal, modrobílá krabička, a jsem s ním vcelku spokojená :) ale každýmu vyhovuje něco jinýho. a postup? umýt, tužidlo, vyfénovat vzhůru nohama (stačí hodně předklonit hlavu, věšet nohama ke stropu se nemusíš), pak trochu toho vosku k tomu a nakonec nalakovat. tenhle účes by neměl být nic těžkého ;)

hophoun*
hodnocení

0x

Dobrý den, já používám "lepidlo na vlasy" je opravdu velmi dobré protože vydrží i nějákou tu noc ... (myslím noc při které člověk spí, aby nedošlo k nějákým nedorozuměním ) :D je to od "GOT 2 B" skusím přidat i obrázek ale nevím :D

a ... k tomu jak to udělat ...

já když chci něco takhle náročnějšího tak du ke kadeřnici (nebo jak se to řiká) :D a tam sleduju jak mi to udělá a pak už to umim :D

Honza :D

doplněno 07.02.11 08:34: ale ten postup co napsal/a Jerrisek je taky Velmi zajímavý! :) ten bych zkusil :)
Pánský Rozcuch

luccy*
hodnocení

0x

Já bych řekla, že to číro je vyfokuný přes kulatý kartáč směrem nahoru a pak konečky rozcuchat voskem na vlasy..a hodně laku..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]