Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na husté a silné vlasy?

Od: kure58 odpovědí: 1 změna:

Ahoj potřebuju poradit jak udělat abych měla silnější a hustší vlasy? :/ je mi 15 a je to hrůza nosim culík protože kdybych chtěla nosit rozpuštěný tak bych si je každý ráno musela mejt a fénovat , takhle jsem to dělala dřív ale pak mě to přestalo bavit . navíc bych je chtěla mít dlouhý :( nechávala sem si je sestříhávat ale vypadalo to hrozně měla jsem je splihlý . Nemáte nějaké zkušenosti s práškama? nebo nějaké babské rady které vám pomohly?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ann*
hodnocení

0x

Mám dobré zkušenosti, když se vlasy nabarví, tak vypadají celkově lépe, pak ale musí být i péče o ně jako o barvené. Kamarádka si zase pochvaluje tupírování, je to trošku pracnější, ale když se dostatečné po natupírování nalakují a vrch se počeše na rovno, vydrží to i 3 dny. Pak hodně pomůže dobrý střih i vhodný šampon a kondicioner či maska na vlásky :) jinak se v lékárně dají koupit i nějaké vytamíny, ale ty vlasy "jen" vyživí. Někdo ale od přírody nikdy mít dlouhé vlasi nebude. Tak hodně zdaru a chce to péči a trpělivost s každodenní úpravou!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]