Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Potřebuji pomoc máme plyšáka medvídka Pů a Prasátko jsou špinaví a nevíme na kolik prát a aby se s nima něco nestalo
Na 30 stupňů a střední otáčky , po vyprání ihned usušit dát na radiátor nejlépe ven na slunce a vítr , proto plyšáky mladému perem v létě
Všechny plyšáky jsem hodila do pračky společně se dvěma tričky na 40 stupňů, trochu arielu na skvrny + lanza a nechala i odstředit, sušila pověšené na šňůře na sluníčku, přežily to, jen jednomu se odlepilo oko. Záleží čím jsou naplněné.
Já jsem jednou dala do pračky pejska a po vyprání jsem vytáhla žirafu Chudáček měl půlmetrový krk po tom ždímání:D
Mařenko, hned jsem toho ubožáčka zakopala na zahradě, protože kdyby to viděli ochránci zvířat
, tak jsem šla do basy za týrání zvířat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.