Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nerezový V-kráječ

Od: binka* odpovědí: 6 změna:

Dělám často zeleninové saláty a zlákala mě nabídka V-kráječe. V běžném obchodě k mání není, pouze od Horsta z ws.international.

Máte s ním zkušenosti? Nejsou to vyhozené peníze?

Díky všem. *slunce*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mame Vkrajec "od Horsta" *palec* jeste z dob tesne po revoluci, desna novinka to tehdy byla. Funguje doted a muzu jen chvalit. To ze ho nikde jinde nemuzete koupit je dane tim ze system "V" ma Horst patentovany. Proto je druha moznost jen na stanku s padelanym zbozim.

binka*
hodnocení

Ták,a teď jste mi dokonale zamotali hlavu ...*ee*

Kejikl,ten první od Horsta (myslím, že byl oranžový) mi kdysi darovala tchýně. Než jsem ho stačila použít, pohádali jsme se s manželem a tchýně mi ho na oplátku zase sebrala...*smich*

Takže, teď,babo,raď. *nevi* Obyčejný, nebo od Horsta? Je v nich nějaký rozdíl (kromě ceny)?

ladinpraha*

To už za tebe nikdo nerozhodne. Pokud jsi přesvědčena, že ho budeš často používat, tak si klidně kup ten drahý. Ale podle mých zkušeností takové věci po nějaké době obvykle končí hodně hluboko v šuplíku, protože kdo by to vytahoval, núž mám po ruce a kdo to má pořád umývat.

U nas v supliku rozhodne neskoncil :).
Ale je to o tom zda ho vyuzijete prave vy.
U nas se pouziva casto na "Pecene brambory" (Na V-krajeci se nakraji brambory na cca 5mm platky, plech se vytre sadlem, nakladou se brambory, posoli se a upece.
Super je i na hranolky. Dost casto se vyuziva v sezone na nakrajeni Rebarbory na buchty.
Pokud zavarujete dyni, nadherne se na tom delaji kousky...
Pokud bude jen trosku pouzitelne vypadat od vietnamcu, zkusil bych jak moc ho vyuzijete a v pripade ze ano, tak az se rozbije ci otupi, koupite si original.

myse*

já mám taky ten "pravý" od Horsta... mám ho od r. 1990 a používám fakt často. a zatím drží!

cibuli na guláš, mrkev a jinou podobnou zeleninu na salát a do polívky či svíčkové, jabka na štrůdl, syrové zelí - jemně na salát na hrubo na zelí... ještě k tomu mám plast. nástavec který strouhá jablíčka na kaši - to jsem využívala prakticky denně když byly děti malé - jablíčko s banánem, broskev apod... nekupovala jsem hotové skledničky s výživou - čerstvé je čerstvé...

ladinpraha*
hodnocení

1x

Binko, viděl jsem jich hromady ve výprodejích, takové to "Vše za 99,-"nebo v tržnicích bývají stánky s výprodejovými kuchyňskými potřebami. A udělá stejnou službu jako ten drahý od Horsta.

doplněno 28.01.11 19:11:

tv-products.cz/...

zreklamy.cz/...

nadobi-stoneline.cz/...

heureka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]