Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout slanost jídla?

Od: gatty* odpovědí: 7 změna:

Mám prosbu...uvařila jsem,všechno je super,až na to,že je to přesolené...Co stím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jednou jsem výrazně přesolila sekanou. V zoufalství jsem uvařila hrnec rajské, nesolila, sekanou nakrájela na plátky a uložila do rajské. Když jsem to druhý den ohřála k obědu, bylo jedlé oboje.

ewka69*
hodnocení

1x

ahoj. myslím, že se doporučuje hodit do přesolené polévky nebo co jsi uvařila bramboru nebo kousek chleba. měla by slanost vytáhnout. bohužel jsem to nikdy nezkoušela...

myshka*

Brambora funguje. Do polévek, omáček a včeho co teče stačí oloupaná brambora. Háže se tam hned jak se příjde na to, že je to pesolené a vyndavá se před nandaváním na talíř. Mám vyzkoušeno...Funguje to.

durancea*
hodnocení

1x

Pokud nejde o možnost průběžně dovařit (hodit tam bramboru syrovou), tak se jídlo (třeba pomazánka) nastavuje nastrouhanou vařenou bramborou (je hodně neutrální, nepoznáte její chuť a pomůže).

lidka*
hodnocení

0x

Záleží na tom, jaké to je jídlo. Bylo by dobré to upřesnit. Jinak je to pár dnů, co zde na toto téma probíhala diskuze a k tomu dobré rady - podívejte se : poradte.cz/...

Napravit - alespoň částečně se dá skoro všechno! *placni*

lidus*
hodnocení

0x

Okrájet brambory a celé v tom slaném uvařit, pak je sníst nebo vyhodit.

cyril*

Rada vcelku rozumná a praxí prověřená, jen má jednu chybu, nelze ji aplikovat v takových případech jakými jsou např. přesolené hranolky a podobně. Navíc ani tazatel neuvádí konkrétní přesolený pokrm, takže univerzální rada neexistuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]