Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žluté VLASY po barvení

Od: nikolapetrackova odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.. Na konci prázdnin jsem si nechala poprvé obarvit své ,,špinavě blond" vlasy... Chtěla jsem je světlejší, ale výsledkem byla ,,žlutá až nazrzlá barva". To bylo ještě u kadeřnice.. :( po 2 týdnech mi mamka zkusila obarvit vlasy znovu, ale vlasy mi zůstaly stále žluté.. Naposledy a po třetí jsem se nechala obarvit 19letou kamarádkou, která se učí na kadeřnici.. ,,Platinová" barva na vlasy mi ale nepomohla a mé vlasy byli stále žluté.. Od té doby se bojím jakékoliv barvy a už nikdy si nenechám barvit celou hlavu.. Teď mi žlutá barva začíná odrůstat a já bych se chtěla zeptat na nějaký tip, aby odrůstání vlasů nebylo tak vidět a také jak se co nejrychleji barvy z vlasů zbavit. Pomohl by mi například melír? děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

verona1963*
hodnocení

2x

ja jsem si nechala udelat melir od kadeřnice ale byl do žluta, tak jsem si objednala šampon SILVER je trochu dražši ale učinek se dostavil melir po umyti šamponem se krasné vybélil.Šamponu je 500ml vydrži na dost dlouho nemusi se davat při každem myti

kr*
hodnocení

1x

Doporučuji přeliv palette color shampoo č. 310 nebo palette instant color č. O. Spolehlivě zakryje žlutý odstín a sjednotí barvu, a vlasy ti nepoškodí tak jako melír.

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Stará barva se dá u kadeřnice chemicky "stáhnout", pak bych nabarvila vlasy barvou nejbližší Vašemu přirozenému odstínu.

hodnocení

0x

Melír bych doporučila.

Kdysi jsem odbarvovala synovi vlasy na blond a v misce mi zbyla trocha odbarvovače. Asi jsem měla nějaké zatmění, že jsem si, místo abych to bez lítosti vylila, vyrobila několik sytě oranžových pramenů ve svých vlasech barvy čokolády :D. Byl to mazec, ale moje kadeřnice se mě laskavě ujala a udělala mi nádherný melír, takže místo ostudného zjevu jsem byla náhle zářivě krásná ;)a od té doby mám světlý melír a jsem spokojená.

marylin*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám stejný problém asi jako většina, co se obarví na blond a chytne žlutá. Byla jsem před 3 dny u kadeřnice a chtěla jsem stříbrný melír. Místo toho mi to chytlo žlutě a když se to kadeřnice snažila stáhnout, rozčesala mi to po celé hlavě a nyní mám hlavu jak kuře. Na světlý melír mi barva chytla do bíla, ale na mojí barvu světle hnědou mi chytla žlutě. Zítra jdu na opravu, chce mi to zase dát na světlý melír, ale už se bojím, co mi tam zase vznikne. Navíc bych ráda trochu tmavé barvičky, abych nebyla až tolik světlá. Nevíte, jak to může dopadnout? Nějak se mi ani nechce mezi lidi, hlavu si tři dny ani nemám mýt, aby byly vlasy dostatečně mastné. Díky za odpověď.

amlim*
hodnocení

0x

Nikolko, jako kadeřnice jsem velmi často opravovala domácí pokusy.Já doporučuji obarvit na přírodní odstín a po nějakém čase promelírovat.Ale jedině profesionální kadeřnicí, která umí barvit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]