Nejste přihlášen/a.
Ahoj jsem kluk a je mi 30. Rád nosím elasťáky na běžné nošení doma i ven. Nosím kraťasy ale i dlouhé kyž je třeba chladno.Mě to vyhovuje a líbí se mi ale mé přítelkyni ne. Tak se chci zeptat jestli je to opravdu tak mimo kdyz se to zdá každému divné a nemam je nosit nebo co mám dělat. Děkuji.
Soucítím. Podle mě, nic špatného to nosit venku na sport, na kolo..sám běhám v elasťákách po městěš, jezdim na kole-nohy na to máte sportovní dost...ale po doma je to ryziko - materiál může zapařovat pokožku a zrovna tam jsou tak důležité orgán y vtěchto místech. Doporučuji zkusit když už, tak materiál kombo elastin a bavlna...neleskne se tolika, ale pocitem stejné n apružnost i přilnavost. Další nevýhoda-alespoň u mě to dosáhlo vytrhávání chlupů na stehnech při jízdě či běhu - proto jsem se radši stal cyklistou a holím si nohy a ať si čumí kdo chce, nohy mám pěkný a je mi to jedno - takže hlavu vzhůru, přítelkyně si zvykne, až ji začnete doma chodit bez ničeho - tak bude ráda za elasťáky.
Taky se mi to, jako ženě, nelíbí. Chlap v tom vypadá jak buzerant, nebo malé dítě v punčocháčíš. Nicméně, i můj muž je na kolo nosí (na kolo!), ale je vysoký a má krásně vypracované nohy, tak to na něm vypadá úplně jinak, než na prckovi, hubeňourovi, nebo obézním muži. Přesto, chodit mi v tom doma, tak to se mnou asi šlehne. Ale to by ho ani nenapadlo. Ví, kam se to hodí. A nejsou tepláky, jako tepláky, Prodávají se dnes krásné, které se nevytahují a sluší. Např. v Lidlu.
No nechci být ošklivá, ale elasťáky se snažím pohledem minout u cyklistů, tam vím, že prostě patří. Ale dívám se od pasu výš.
Vzít si můj manžel elasťáky, tak ho asi nepustím z domu. (nevzal by si je)
buď si jdi za svým nebo prostě vem ten divný svět jak je. V oblečení je celá hromada takových předsudků a podivností. Vezme si chlap sukni je ... hromada výrazů. Vezme si ženská kalhoty, nikdo ani necekne. Vezme si chlap punčochy či ty elasťáky a vidíš jak to dopadne. Podívej se na obrázky pár stovek let staré v čem tam jsou muži zobrazeni.
každý at si chodí v čem chce... Je to jeho volba.
Mi osobně se to nelíbí - připadá mi to takové přihřáté... baleťácké...
co raději telpláky?
No tak holt budu noit asi ty tepláky když je to divný a elastáky jen na kolo. Jen mě zaráží že nikomu nepřijdou divní kluci s vytahanejma kalhotama a rozkrokem až u kolen to je asi normální že? To už bych radši měl ty elastáky něž vypadat jak posranej.Nevim podle čeho se to teda řídí?
Tepláky? Modré s vytáhanými koleny a čím více proužků, tím více Adidas? A proč ne elasťáky? To je stejné, jako byste se divil, proč ženy chodí na bazén v plavkách, když spodní prádlo má stejný střih.
Neřešte to, nepátrejte a nenoste elasťáky! A ani tepláky! Jestliže chcete, aby vaše přítelkyně měla oči jen pro vás!
Snad bych to ještě snesla u chlapce ale muž vašeho věku by tedy podle mě elasťáky a rifle s rozkrokem u kolen nosit neměl a to nejen venku ale i doma. Ty tepláky také nejsou zrovna dobrá volba i když ty dnešní jsou docela hezké. Manžel doma nosí tenké plátěné kalhoty v pase do gumy ale do práce nebo ven by v nich jistě nešel.
dělá li ti dobře pohledy dívek .žen i mužú na tvůj rozkrok vylisované přirození tak je nos uděláš tým radost druhým budou se mět o čem bavit ...jinak při pohledu na tvé foto jsem se od srdce zasmál,,,
doplněno 10.02.11 15:54:Já mám taky velké ,,kule" a dělá mi fajn,když holky ,,čumí jak kačena do turkyně".Stačí mi na to uplé rifle...
No že bych měl velké koule, to bych neřekl. A určitě to nenosím kvůli tomu a ani se v tom nechci předvádět před ženskýma.Jen se mi tenhle materiál líbí a je mi příjemný. Udivuje mě, jak s tim má každej fakt problem. No ale možná že existuje par lidí nebo možná i holek, kteří to berou nebo se jim to taky líbí, akorat sem asi nenapsali. No ale i tak dik za odpovedi.
No nezlobte se na přítelkyni. Myslí to s vámi dobře. Mě v tom chodit chlap doma (natož venku!) tak mu to taky budu vymlouvat. No možná by se záhadně ztratili při praní nebo by je roztrhal pes nebo tak něco. Elasťáky patří na kolo - maximálně! Jinak nemám "předsudky". Nelíbí se mi to ani na ženách. Prostě se smiřte s tím,že takhle jsme akorát pro smích a to nemyslím zle. Muže v elasťákách jsme viděla jednou (mimo cyklisty) a byla to hrůza. Všichni koukali docela znechuceně.
Upřímně, ty krátký se dají se zavřenýma očima (a lepší by bylo k tomu po doma nosit delší tričko a po venku přes rameno tenisovou raketu a nebo být v permanentním poklusu ...) ty dlouhý ... jestli je Vám to tak příjemný jak píšete, noste přes to ještě nějaký plátěný kalhoty a nebo alespoň kraťasy. Jinak ta fialová je ... pro ... mno ... evokuje mi to, mnou neodsuzovanou, "4% menšinu" PS : přeji co nejméně zarostlých chloupků
Tak na sport je to dobrá věc - estéti ať si dál lemcaj pivo a cpou se párkama.
Když v nich běhám, tak je nás tam takovejch hafo a vůbec mi to nepřijde, koneckonců neberu si je kvůli líbení se ale kvůli tomu abych byl o nějakou tu setinku před soupeřema.
Doma mě to nosit ani nenapadlo, párkrát sem jima nepohrdnul, když venku bylo snad mínus 50 a podvlíkačky nikde.
Jestli se Vám to líbí a přítelkyni ne, no tak co - nenuťte ji aby se za vás styděla, noste to když jste sám a basta...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.