Nejste přihlášen/a.
Zdravím, já miluju oční stíny všech barev a variací, ale mám malé oči a pokaždé, když si ráno oční stíny nanesu, do odpoledne se mi slijí do jedné čárky... Ať už použiju bázi pod oční stíny, nebo ne, nebo použiju pudr, nebo ne - nemá to žádný vliv, na značce stínů taky nezáleží, dělají mi to všechny a já už jsem zoufalá, nemáte někdo prosím nějakou radu? Ano, je to takový malicherný problém, ale pro mě pořád problém a jestli někdo zná nějaké řešení, budu moc ráda
Já používám suché stíny a nedělají mi to , podklad nedávám žádný - nevím jaké používáš?Možná před použitím stínů použiješ mastný krém a ten ti pak udělá ten problém .
Já taky používám suché, práškové stíny, podklad jsem měla jenom ten od essence, I love stage, ale i když jsem si ho pak zapudrovala, stíny se mi slily, a stejné je to, když ho nepoužiju, zapudruju, a stejně se mi slijí..
Obávám se, že je to nekvalitní kosmetikou. Ty uvedené zančky nejsou nic moc, jsou velmi levné a to se nejspíš odráží na kvalitě. Nechci dělat reklamu, ale léta používám Mary Kay a stíny vydrží celý den. Teď jsem vyzkoušela stíny od Yves Rocher a přestože jsem s jejich kosmetikou jinak velmi spokojená, na stíny od MK tedy nemají.
Jak už jsem psala, se značkou to nesouvisí, mám totiž jak levné, od essence apod., tak i dražší a kvalitní...
Zkus si oční víčka namazat makeupem, počkej, až se trochu vpije a pak teprve maluj. Já mám stíny levné z DM (She), i dražší třeba z Rimmel nebo Dermacolu a drží perfektně.
Bude to tím, že máte mastnější pokožku na víčcích, nebo se vám víc epotí. Osobně jsem s tím taky mívala problém, nyní nosím stíny od Mary Kay a ten problém nemám, s každými jinými ano, takže bych řekla, že na značce záleží. Levnější stíny a jiné značky mi nevydžely nikdy.
Jediné, co mi malilinko pomáhalo bylo, pokud jsem během dne na zavřené oči občas (třeba v umývárně) přiložila slabounký jemný savý papírový kapesníček, nijak s ním nehýbala, jen na chvilku přitlačila, aby odsál mastnotu. (Ale ani to už teď nemusím dělat, ráno se namaluji a večer přídu domů v podstatě s totožným líčením, snad jen lehonce méně výrazným).
Nemáte víčka mastná, než je líčíte?
doplněno 10.11.12 19:17:No, je pravda, že já před nalíčením používám na celý obličej včetně očí jemnou pleťovou vodu, takže je mastné nemám (jestli je to ale úplně správné samozřejmě nevím, prostě to tak dělám). A obličej ještě před tím ve sprše myji mycím gelem na obličej.
Na vašem místě bych oči také předtm nějak odmastila, i kdyby zase jen tím kapesníčkem.
Taky jsem měla problémy, že mi stíny nevydrželi ani dvě hodiny. Díky školení v líčení od Oriflame jsem zjistila, jak správně postupovat a od té doby tento problém nemám. Měla byste nanést denní krém i na oční víčka a nechat ho chvíli vsáknout. Potom nanést podkladovou bázi, zapudrovat a nanést stíny. I stíny pak lehce přepudrujte, abyste je opravdu zafixovala.
Používám kosmetiku Oriflame, veškeré výrobky jsou na přírodní bázi. Budete-li mít zájem, podívejte se na mé stránky www.my.oriflame.cz/katkas
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.