Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, byla jsem na masáži, po které se mi udělalo hodně zle. Bohužel jsem si těchto masáží zakoupila 6 a teď bych je chtěla po špatné zkušenosti vrátit. Do kdy je možné prokázat poškození zákazníka, Jak se to prokazuje, aby bylo možné poukázky vrátit?
Já osobně si myslím, že vás nikdo nepoškodil ale že se vám při masáži prostě jen uvolnily nějaké nervy a to vám způsobilo motání hlavy a nějakou tu nevolnost a teď chcete jen vrátit peníze...
Ale nemáte se čeho bát, jak už jsem napsal, nejpravděpodobněji vám zahýbala jen z nějakýma nervama, možná jste je měla zkříplé a je to jen dobře, že vám je uvolnil(a)...
V létě jsem si taky zaplatila masáže.Po té první mě bylo tak zle,že jsemsi myslela,že nedojedu ani domů(jela jsem na kole).Dostavil se průjem,bolesti,celou noc mě vše bolelo.Ale druhý den bylo už dobře.Masáží jsem původně pět,pak jsem ještě přikoupila,protože mě to ohromně pomohlo.Tak bych nevzdávala.
Nejprve si musíte být jistá, že to opravdu zavinila ta masáž. Jak přesně Vám bylo zle a o jakou šlo masáž? Někdy má masáž trochu bolet, kamarádka například byla na medové masáži a říkala, že to ke konci bolelo a tahalo, jak med zasychal a lepil. Že jste byla poraněna by Vám dosvědčil snad lékař na základě vyšetření, a to by mělo být provedeno co nejdříve po masáži.
když sem pred necelým rokem chodil na masaze, tak první masáž byla šílená,tak se my motala hlava,a dělalo černo pred očima že sem myslel že ani neodjedu domu.a to nemluvím o tom jak mě všechno ráno bolelo.tělo na to nebylo zvyklé. druhá masáž už bla o něco lepší. a když sem šel na 4 masáž bylo to ulně v pohodě. chce to hlavně vydržet a nevzdávat to. ale jak tady uz někdo psal masér by si mel vyžádat RT snímek, když sem jeste chodil na mobilizační techniku tak ho chtěli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.