Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnutí břicha - cviky nepomáhají

Od: rosse odpovědí: 8 změna:

Chtěla bych mít ploché břicho, skoušela jsem cviky na břicho ale to nezabíralo, Když budu cvičit na rotopedu zhubnu i na brichu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zima*
hodnocení

2x

Radila bych spíše pokračovat v těch cvicích na břicho. Je nutné cvičit delší období, aby začaly být patrné výsledky a je to docela dřina to vydržet. Pomocí rotopedu moc vymodelování břišních svalů nepomůžete, ale také tím nic nezkazíte.

Pro posílení břišních svalů se doporučoval tzv. sed-leh.Ale pozor,pokud máte problémy s páteří.

mauricio*
hodnocení

1x

Sice nevím, jestli vám toto pomůže, ale kamarád který se pořád ne a ne zbavit nepohodlného břicha, měl svoji "zaručenou metodu" :). Kolem břicha si omotal balící pásku aby neunikal pot a pořádně se potil a běhal na rotopedu. S8m tvrdil, že je to poměrně účinné. nicméně i kdyby bylo, nejsem si jistý, jestli je to zdravé *nevi*

rambepurda*

Já mám taky břicho jako balón a k tomu nemám tu vůli nežrat večer. Vyprdněte se na to a udělejte si radost http://www.e-bizu.cz *klik*

mama*
hodnocení

0x

Co kalanetika? Je to šetrnější než sed-leh a fakt hodně a brzo účinný. Video najdeš na youtube. Tak ať se daří!

kurajba
hodnocení

0x

Když budete cvičit na rotopedu, posílíte hlavně svaly nohou, břicho moc ne. Já bych doporučila změnit jídelníček, jídlo 5x až 6x denně, hodně ovoce (zejména dopoledne) a zeleniny (můžete kdykoliv), vyloučit sladkosti, chipsy atd... hodně pít nejlépe vodu, naředěné džusy, neslazený čaj ... No a samozřejmě pohyb, alespoň 3x týdně, aby to mělo smysl - běhat (když jste začátečník střídat běh a chůzi), na břicho sedy lehy (pohledat na internetu další cviky na břicho), rotoped na posílení svalů na nohou a pro celkovou kondici, nejezdit výtahem, jít po schodech, vystoupi o zastávku dříve a projít se ...

Dodržováním těchto rad se dáte do kondice, zhubnete a posílíte si svaly ...

vanilka81*
hodnocení

0x

Tip na cvik na břicho, kdy se nenamáhá krční páteř (mám to z rehabilitace):

Výchozí poloha:

Uděláte vysoký klik (klik, ale zadek je trochu výše a tímpádem ruce i nohy trošku blíže k sobě než při klasickém kliku).

Pozor váha musí být rozprostřena 50 na 50, tzn. rovnoměrně mezi ruce i nohy. Na rukou se opíráte hlavně o dlaně (ne prsty ty slouží jen jako pojistka okolo). Důležité je srovnat lopatky a záda. Nohy jsou u sebe. A ruce nesmí být v loktech úplně proplé.

No a cvičíte tak, že při nádechu pokrčíte nejprve levou nohu v koleni a přitáhnete co nejvíce, s výdechem vrátíte zpět.

Tolikrát kolikrát zvládnete.

patronka*
hodnocení

0x

Trochu se stydím to napsat, ale budiž. Před několika lety jsem si pořídila vyhřívaný pás "středaform" od doktora Středy asi za 2 tis. Pak jsem na něj zapomněla, ale před dvěma lety mi hmotnost povážlivě narostla, tak jsem začala s dietou. Pro nastartovaní hnusnou tukožroutskou polévku a pak další ... to ale není předmětem otázky. Je mi víc než 60let, tak jsem se bála, že mi bude kůže na břiše volně viset, jak jsem to u někoho viděla. Začala jsem tedy k dietě používat pás, každý den asi na hodinu ( správně se má ob den) a ono se to podařilo. Shodila jsem celkem 16 kg za 1/2 roku, v pase víc než 20 cm a kůže se normálně stáhla. Možná je to s tím obalením a pocením podobné. Jo a ještě je důležité, že už jsem to zpátky nenabrala, ale teď si zas budu muset dát pozimní kúru, aspoň o 4 - 6 cm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]