Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych mít ploché břicho, skoušela jsem cviky na břicho ale to nezabíralo, Když budu cvičit na rotopedu zhubnu i na brichu?
Radila bych spíše pokračovat v těch cvicích na břicho. Je nutné cvičit delší období, aby začaly být patrné výsledky a je to docela dřina to vydržet. Pomocí rotopedu moc vymodelování břišních svalů nepomůžete, ale také tím nic nezkazíte.
Sice nevím, jestli vám toto pomůže, ale kamarád který se pořád ne a ne zbavit nepohodlného břicha, měl svoji "zaručenou metodu" . Kolem břicha si omotal balící pásku aby neunikal pot a pořádně se potil a běhal na rotopedu. S8m tvrdil, že je to poměrně účinné. nicméně i kdyby bylo, nejsem si jistý, jestli je to zdravé
Já mám taky břicho jako balón a k tomu nemám tu vůli nežrat večer. Vyprdněte se na to a udělejte si radost http://www.e-bizu.cz
Když budete cvičit na rotopedu, posílíte hlavně svaly nohou, břicho moc ne. Já bych doporučila změnit jídelníček, jídlo 5x až 6x denně, hodně ovoce (zejména dopoledne) a zeleniny (můžete kdykoliv), vyloučit sladkosti, chipsy atd... hodně pít nejlépe vodu, naředěné džusy, neslazený čaj ... No a samozřejmě pohyb, alespoň 3x týdně, aby to mělo smysl - běhat (když jste začátečník střídat běh a chůzi), na břicho sedy lehy (pohledat na internetu další cviky na břicho), rotoped na posílení svalů na nohou a pro celkovou kondici, nejezdit výtahem, jít po schodech, vystoupi o zastávku dříve a projít se ...
Dodržováním těchto rad se dáte do kondice, zhubnete a posílíte si svaly ...
Tip na cvik na břicho, kdy se nenamáhá krční páteř (mám to z rehabilitace):
Výchozí poloha:
Uděláte vysoký klik (klik, ale zadek je trochu výše a tímpádem ruce i nohy trošku blíže k sobě než při klasickém kliku).
Pozor váha musí být rozprostřena 50 na 50, tzn. rovnoměrně mezi ruce i nohy. Na rukou se opíráte hlavně o dlaně (ne prsty ty slouží jen jako pojistka okolo). Důležité je srovnat lopatky a záda. Nohy jsou u sebe. A ruce nesmí být v loktech úplně proplé.
No a cvičíte tak, že při nádechu pokrčíte nejprve levou nohu v koleni a přitáhnete co nejvíce, s výdechem vrátíte zpět.
Tolikrát kolikrát zvládnete.
Trochu se stydím to napsat, ale budiž. Před několika lety jsem si pořídila vyhřívaný pás "středaform" od doktora Středy asi za 2 tis. Pak jsem na něj zapomněla, ale před dvěma lety mi hmotnost povážlivě narostla, tak jsem začala s dietou. Pro nastartovaní hnusnou tukožroutskou polévku a pak další ... to ale není předmětem otázky. Je mi víc než 60let, tak jsem se bála, že mi bude kůže na břiše volně viset, jak jsem to u někoho viděla. Začala jsem tedy k dietě používat pás, každý den asi na hodinu ( správně se má ob den) a ono se to podařilo. Shodila jsem celkem 16 kg za 1/2 roku, v pase víc než 20 cm a kůže se normálně stáhla. Možná je to s tím obalením a pocením podobné. Jo a ještě je důležité, že už jsem to zpátky nenabrala, ale teď si zas budu muset dát pozimní kúru, aspoň o 4 - 6 cm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.