Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit, nutne shanim sampon pro objem vlasu, ktery skutecne funguje. Nenachazim, drahe sampony pro objem vlasu z reklam nefunguji, co by taky clovek od reklamy cekal,ze... Mate nekdo zkusennost s nejakym skutecne alespon trochu fungujicim samponem pro objem vlasu?..Nechci porad pouzivat tuny laku. Muzete mi nejaky doporucit prosim. Dekuji moc.
Já používám Niveu. Jenom šampón, pěnový kondicioner pro objem mi už nevyhovoval, za cca 24 hodin byly vlasy zplihlé. Jenom se šamponem vydrží 2-3 dny. (mám mastnější, jemné vlasy)
Já používám Elséve na dlouhé vlasy, ale ne ten s perlami (jsou oba růžové) už velmi dlouho. Vždycky jednou za čas zkusím jiný, ale ihned se vracím k tomuto osvědčenému. Nic jiného mi tak nesedí.
Kromě toho - vlasům dodáte objem, když je natočíte na velké natáčky. Je to naprosto úžasné, pokud nemáte úplně krátké vlasy, velké natáčky dokážou zázrak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.