Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Trpím atopyckým exemem. Nejdříve jsem ho měla na pár místech a teď se mi rozléta po celem tele. Navštěvuji kožního lékaře, vystřídala jsem spoustu hormonalnich mastí. Každá nejdříve pomáhá a potom přestane a hlavně z nich mam strach. Chtěla bych zkusit syrovátku. Nechci s ní zhubnout, ale zaroven samozrejmě ani pribrat Četla jsem, že by měla pomoci, také mám dost slabé nehty a vlasy, tak třeba i na to. Jen si nejsem jistá, všude se píše něco jiného. Jak to tedy je? Je učinné ji pít? Přídavala bych si ji i do koupele. Nepřiberu po ní?
K syrovátce už odpovědi máte, jen jsem chtěla dodat k exému. Noste bavlněné oblečení a nepoužívejte moc voňavé sprchové gely. Mě třeba na lupenku, to je hodně podobné, kožař doporučil sprchování místo koupele (příliš rozmočená kůže) a max. obden. Ze sprcháčů mi nevadí takové ty průhledné, jakmile je krémový, jako třeba Dove, svědí mě pokožka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.