Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šampon pro koně i pro lidi?

Od: valka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer...údajně se dá použít i na lidské vlasy.Má s tím někdo z vás zkušenosti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Zdravím, původně mne zaujalo zařazení otázky Šampon pro koně v rubrice Nejen pro ženy! *smich*

Podobné přípravky se většinou vyrábějí "na míru", tedy tak, aby v tomto případě očistily, nepoškodily a naopak posílily koňskou srst. Ale myslím, že tyto výrobky jsou mnohokrát více kontrolované než výrobky pro lidi. Určitě bych se nebál na sobě tento šampón vyzkoušet, ale pokud by mi pak místo vlasů narostlo pár žíní, asi bych v aplikaci dál nepokračoval... ;)

radus*
hodnocení

2x

Zkušenosti nemám , ale kdysi jsem četla že jej používali Dara Rolins a Jeniffer Aniston. ;) Tak nevím :)

elbarto*
hodnocení

2x

Viděl jsem to ve filmu Ledově ostří, a ten chlap říkal, že jeho vlasy potom září jak Orionův pás, ale jestli to fakt funguje nevím :(

valka*
hodnocení

Děkuji všem za odpověď.Těm žíním bych se vůbec nebránila.Zkusím jej a uvidím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]