Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych radu jaké si koupit boty...nebot když si zkouším baleríny,lodičky apod. tak se mi noha ozplácne nevim jestli to připadá jen mně, že to vypadá hrozně nebo jestli to tak má každá...kdyby byly vyšší hrany bot po stranách tak si myslím,že by se to nedělalo...asi by pomohlo koupit si otevřené boty..jen páskový...ale radši bych byla pro uzavřený se zakulacenou špičkou..
Pokud máte širší nárt, širší chodidlo, tak se skutečně noha tak trošku "rozplácne", resp. bota jí "nedá" žádný tvar, opticky nezúží. Mně by na Vás (ale pouze podle Vašeho popisu, neviděla jsem Vaše nožky :D , takže nelze říci na 100 % ) seděly asi naprosto klasické lodičky, zakulacená špička žádný problém. Mají pevný okraj, ale ukazují dost kůže - nohu prodlouží a zároveň to nejsou bagančata. Nebo zkusit koupit lodičky semišové, ty mívají kratičké šňůrky na utažení a vypadá to moc pěkně - nevěřila bych, ale jedny takové mám a jsou moc príma. Osobně myslím, že páskové sandálky nevypadají na široké noze moc pěkně, ale to musíte posoudit Vy. NB: Nedala bych příliš na rady prodavaček - mě (zimní typ) kdysi jedna přesvědčovala, že oranžová je fakt, ale fakt moje barva.. , takže dát na vlastní dojem, hlavně aby se líbily Vám a dobře jste se v nich cítila. Vzít na pomoc kamarádku, přítele, maminku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.