Nejste přihlášen/a.
Jsem v háji...o víkendu mám maturitní ples a nemám šaty:-/ a nevím kde je sehnat teď na poslední chvíli jsem dost náročná tak jsem si nebyla schopna vybrat a hlavně jsem neměla nějak čas tak jsem to prostě po**** ale to neřešme, má někdo nějaký konstruktivní nápad, kde teď sehnat dlouhé šaty v okolí olomouce, přerova..?
nelíbí se mi tyto typy svatebnisaty-romantica.cz/...
líbí se mi takovéto typy dressit.cz/...
děkuji za jakýkoliv nápad ..
Projdi si na internetu adresy půjčoven a prodejen maturitních (svatebních) šatů v tvém okolí a zítra zajdi do všech a vem si ty nejlepší...z katalogů na internetu se většinou nedá úplně poznat kvalita ani se nedá pořádně posoudit, jak by to na tobě vypadalo...nedávno jsem si taky sháněla šaty na poslední chvíli, zajela jsem do krajského města, prošla asi 4 půjčovny a až v tý čtvrtý se mi líbily, tak jsem si je půjčila...
doplněno 30.01.13 22:38:třeba tohle nevypadá úplně špatně- saloninspirace.cz/...
doplněno 30.01.13 22:42: nebo- salonbella.cz/...
Nneí nesmysl hledat na aukru, kde zásilka vůbec nemusí stihnout dojít, nebo mohou být nepadnoucí? Na takové potíže není do víkendu čas.
Bohužel jsem z Prahy, takže nemám představu, co v Olomouci přesně máte za obchody.
Zkuste se podívat i do řetěžců, třeba v Orsay občas mají hezké dlouhé šaty a rozumnou cenu, podobně občas v HMku.
Na netu jsem našla třeba tenhle obchod, podle fotek by se možná dalo vybrat něco, co není šlehačka: modapressplus.cz/... - prostě musíte obýhat a zkoušet.
Jinak se zkuste zeptat na stránkách www.modnipeklo.cz - vm, že tam chodí diskutovat i slečny a paní z Olomouce a okolí, ajsou to ženy, které se o módu zajímají, mohly by mít tipy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.