Nejste přihlášen/a.
Dovoluji se pozeptati, kde bych mohl koupit nějaké veselé košile, buď havajské, nebo s nějakými zajímavými motivy, palmy, papoušci, květy orchidejí. kdysi jsem měl košili s obrázky želv a byla super. Popřípadě, kde bych si mohl koupit látku s podobnými motivy, přiznám se že v tomto oboru se nevyznám a ani nevím jak to správně zadati do vyhledávače...a ty košile by měly být na velké kluky ...
Minulý rok jsem řešil stejnou otázku - ples v havajském stylu. Říkám si, kouknu na net, něco objednám a jdu honit vodu. Ouha - výběr nic moc a velikosti na chrastiče. Takže jen triko a kraťasy, taková česká turistická klasika. To co mají tady : tikishop.cz/... , je taková bída a je to na x jiných webech.
A jestli nechceš být nasr ...ej, tak neklikej na tento odkaz : alohashirtshop.com/...
Sháněl jsem havajskou košili asi 3 roky a marně. Prostě neexistuje. Nakonec mi ji žena přivezla z dovolené ve Španělsku. Bohužel malou, takže šla do světa.
Já jsem jí kdysi koupil v sekáči a tak jsem ji onosil, že jsem ji vloni vyhodil, škoda, třeba by se ti ještě bajvala líbila.
Něco málo je tady. tikishop.cz/...
Pokud myslíte něco takového (foto) tak ty máme z Indie, zkuste prohledat int. obchody s indickým oblečením
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.