Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit Havajské košile

Od: ukulele* odpovědí: 10 změna:

Dovoluji se pozeptati, kde bych mohl koupit nějaké veselé košile, buď havajské, nebo s nějakými zajímavými motivy, palmy, papoušci, květy orchidejí. kdysi jsem měl košili s obrázky želv a byla super. Popřípadě, kde bych si mohl koupit látku s podobnými motivy, přiznám se že v tomto oboru se nevyznám a ani nevím jak to správně zadati do vyhledávače...a ty košile by měly být na velké kluky ...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Minulý rok jsem řešil stejnou otázku - ples v havajském stylu. Říkám si, kouknu na net, něco objednám a jdu honit vodu. Ouha - výběr nic moc a velikosti na chrastiče. Takže jen triko a kraťasy, taková česká turistická klasika.*smich* To co mají tady : tikishop.cz/... , je taková bída a je to na x jiných webech. *plac* A jestli nechceš být nasr ...ej, tak neklikej na tento odkaz : alohashirtshop.com/...

ukulele*
hodnocení

Aloha! Sloníku jsem nasr na 100 % kliknul jsem si, no...přesně takový potřebuju, doposavaď jsem byl takovej připosr. zaprd., ale chci to ZMĚNIT! takže barvy barvy a změna myšleníííí...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Sháněl jsem havajskou košili asi 3 roky a marně. Prostě neexistuje. Nakonec mi ji žena přivezla z dovolené ve Španělsku. Bohužel malou, takže šla do světa.

ladinpraha*

Já dostal tuhletu, bohužel malou.

Kde koupit Havajské košile
kinglet

Ahoj,máš ještě havajskou košili?

ladinpraha*
Dobre rano. Ty jsi se prave probudil? Koukni se na datum prispevku a pak na aktualni kalendar. Myslis, ze ji budu nekolik let skladovat ve skrini?

mil®
hodnocení

0x

Já jsem jí kdysi koupil v sekáči a tak jsem ji onosil, že jsem ji vloni vyhodil, škoda, třeba by se ti ještě bajvala líbila.

ar*
hodnocení

0x

Něco málo je tady. tikishop.cz/...

Pokud myslíte něco takového (foto) tak ty máme z Indie, zkuste prohledat int. obchody s indickým oblečením

Kde koupit Havajské košile #2

ukulele*
hodnocení

luskaje anglicky, našel jsem!

translate.google.cz/...

košile i s poštovným za 1360 Kč!

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Prošmejděte sekáče, leckdy tam lze najít levné, značkové a kvalitní zboží za pár šupů :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]