Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recept na kluzký zelí

Od: alenka* odpovědí: 9 změna:
Jdo poradí recept na kluzký zelí?Děkuji Alena

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Rád bych poradil,ale nevím co to je.V životě jsem to neslyšel.Nebo je to vtip.Zelí vím co je.
alenka*
Není to vtip je to zelí smíchané z rýží a má to nakyslou chuť vaří to u ás v jídelně.
miljan*
To by měly znát kuchařky v jídelně,nebo je to kuchařské tajemství?
alenka*
u nás se recepty nedávají
miljan*
Zkusit odebrat vzorek a doma udělat podrobný rozbor.Je to k jídlu?
al bunda*
Napadla mne ještě jedna věc. Co takhle zkorumpovat některou kuchařku?
al bunda*
Tak to zkuste udělat jako rizoto se zelím, recept jako na rizoto a místo zeleniny přidejte podušené propláchnuté kysané nebo sterilované zelí. Pravděpodobně to bude něco v tomto stylu. Jinak jako všichni ostatní tady. V životě jsem o tom neslyšel...*frajer*

tilka
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Alenko, dívala jsem se na nějaké kulinářské servery, ale tento pojem tam nikde není. Nezbývá než dostatečně dlouho kuchařkám chválit jejich umění a ony potom povolí...

Pak to tu hoď, také by mě to zajímalo.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Kluzké zelí je to samé jako banánová slupka - stačí vyzkoušet... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]