Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znecitlivující mast na tetování

Od: natalije* odpovědí: 5 změna:

Ahoj!

Potřebuju zase poradit. Potřebuju ZNECITLIVUJÍCÍ MAST. Na netu mi vyjede jenom mast EMLA. Mám to na tetování na žebra. Ono to na ně dost bolí totiž, tak to potřebujeme trošku zmírnit : )

Opravdu nepotřebuju odpovědi typu na co tetování, že je to hnusný či bezpředmětný nebo něco podobného : ) Opravdu potřebuji, pokud někdo máte zkušenost s nějakou jinou, lepší třeba, můžete mi je doporučit?

DĚKUJI

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Hledala jsem v jiných fórech, kromě té Emly prý nefunguje nic, jen toto

shop.tattoo-piercing.cz/...

Napadl mě ještě mesocain, ten je na recept, ale právě na těch fórech lidi říkají, že to moc nefunguje.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, a co takhle zajít do lékárny a poptat se tam?

hodnocení

0x

Já nevím, jestli se něco dobrého dostane bez receptu, doktoři používají novokain a podobně. Třeba na cévkování; neporadil by urolog . známý?

natalije*
hodnocení

V lékárně nic pořádnýho nemají. Emla, jsem zjistila, že funguje jen tam, kde je sval, ne kůže a kosti. Takže na to prdim a jdu do toho bez ničeho. Díky všem : )

polinek*
hodnocení

0x

,,mast se jmenuje cinchokain,,,,,,,,,,,,,,,snad jsem to napsala dobře ,,,,
doplněno 18.01.11 14:03:

píší po druhé cinchokain!
doplněno 18.01.11 14:07: www.epitesty.cz/pasports/D%20005%20A.pdf

Detail produktu - FAKTU RCT UNG 1X20GM - Internetový obchod ...
. Cinchokain působí místní znecitlivění
shop.klinikazdravi.cz/dnn/productdetail/cid/39/category/volne-prodejne-leky/sid...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]