Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se odstraňuje gel z nehtu?

Od: edelparts* odpovědí: 3 změna:
Ahoj, chtela bych se zeptat : jak se odstranuje gel z nehtu a jak se nehet opravuje, kdyz me uz odrusta...;) Dekuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

evetka
hodnocení

0x
No pokud už nemíníš zajít k manikérce na doplnění,tak si kup(ne moc hrubý)papírový pilník,kterým gel opatrně odpiluješ-opatrně proto,že by sis mohla propilovat nehet do krve.Pak si kup nějaký výživný lak na nehty a aspoň 2vrstvy na každý nehet nanes...Taky jsem slyšela,že snad existuje jakýsi odstraňovač gelu,ale nikdy jsem to neviděla...*pusa*Držím palečky...Evetka

binka*
hodnocení

0x
Pilovat,pilovat,ale opatrně! Já jsem touto metodou měla nehty slabší než papír... Anebo nechat postupně odrůst. Odstraňovače gelu existují,měla jsem i katalog s nabídkou výrobků,bohužel před časem jsem ho vyhodila,protože ,,umělé nehty"" už nechci ani za nic. Ať si každý říká co chce,ale podle mne největší škodu na nehtu způsobuje to lepidlo, kterým je tip přilepen ...-a nahoře je jedno,jestli máte akryl nebo pryskyřici... Každopádně bych po částečném opilování nanášela výživné krémy,máčela nehty v olivovém oleji,používala zpevňovací laky atp... a už nikdy víc umělé nehty. Ale je to pouze můj názor...
edelparts*
hodnocení

Dekuji, ja si nedavam tipy, ale davam si gel na moje nehty. Pritel mi koupil kompletni sadu na modelaz gelovych nehtu a tak sem se rozhodla si je obcas udelat - uz jsem 3x mela gelove nehty, ale jen na vyzkouseni a svoje nehty jsem mela v pohode...nebyly nijak poskozene. Dekuji moc za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]